Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok reménykedni, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok reménykedni, és mégis azt teszem. Mit csináljak? És ő miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Az előzmények:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szóval megint jelentkezett. :S

Személyesen nem futottunk össze,de csak azon mult h nekem szombat reggel kellett menni melozni.

Úgy történt h egy közös ismerősünkkel le ment arra a helyre ahova én is szoktam járni.(maradt volna otthona nőjével!) Szinte minden hétvégén ott szoktam lenni,és ezt ő is tudja. Ő nem is szeretett oda járni,csak azért jött mert mikor együtt voltunk én oda mentem. Anyuék is ott voltak és tőle kérdezgette h nem megyek e,meg miért nem vagyok ott. Kérdezte hogyan dolgozok,mert reggel nem látott(minek tartja számon h délelöttös vagyok?).Valószínüleg csak azért nem futottam vele össze "véletlenül" (biztos megint beadta volna mint a multkor h,ja most megyek haza meloból milyen érdekes h te meg most mész)mert minden reggel késésben voltam és majdnem negyedkor indultam ki a buszra.

Azt is mesélte anyámnak h lehet h hamarosan szakítani fog a csajával,mert már elege van belőle. meg említette h még az is lehet h mi kibékülünk... Anyám mondta neki h ő ezt nem tartja jó ötletnek mert ugyanazoka problémák előjönnének mint régen. Valahol igaza van neki,tudom. De 2 hónappal ezelött annyira hittem benne,h ujra tudjuk kezdeni és nem ugy lesz mint régen... :S

De ő mnár lassan fél éve van egy olyan kapcsoaltban,ahol nem is szerelmes :S állítólag. Akor most mire jó amit csinál?

Ja meg kérdezte anyámtól h van e pasim... miköze van hozzá? Sajnos anyám megmondta neki h nincs :S

Én azóta nem kerestem vele semmilyen kapcsolatot,próbáltam elfelejteni,de így nem nagyon tudom,h bármikor megjelenhet egy olyan helyen ahova én szoktam járni? vagy azon kell paráznom mikor megyek melozni délelött h össszefutunk e vagy sem... valahol szeretném is,de valahol meg nem...

2009. nov. 16. 14:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ne reménykedj! rég elment ez a vonat. na akarj mindenbe dolgokat látni. majd jön neked is más
2009. nov. 16. 14:51
 2/22 A kérdező kommentje:
épp ez az! Én nem akarok mindenbe mindent bele látni... el akarom felejteni,ő választott-nem engem,de akkor ezt most miért csinálja?
2009. nov. 16. 14:56
 3/22 anonim ***** válasza:
ne keress logikát a pasikban. én már feladtam :) csak szenvedsz, ha a kis hülyeségein rágódsz, amiket talán ő észre sem vesz rajtad. szerintem majd eljön az IGAZI. Addig is élvezd az életet, ismerkedj... a volt barátod meg legjobb, ha nem keresed,amíg ilyen felkavaró a vele való találkozás
2009. nov. 16. 15:00
 4/22 A kérdező kommentje:
és most mit csináljak? ne járjak el oda szórakozni ahova eddig szoktam mert kitudja mikor állít be? Nem is értem minek ment le oda... Utálta azt a helyet,meg azt a zenét is... Mikor mi együtt voltunk,akkor is csak azért jött el,mert én oda mentem,azt szerettem
2009. nov. 16. 15:03
 5/22 anonim ***** válasza:
Látszatra "hú, de elegem van ebből a pasiból" dumát nyomod, aztán meg elszólogatod magadat... és fölteszed ezt a kérdést ide is, mert az előző helyén nem kaptál elég választ???Megmondom , mi van. Hisztis liba vagy, ennyi.
2009. nov. 16. 15:04
 6/22 anonim ***** válasza:
meg ezen vagy fennakadva, hogy "demiértodajárahovaéééén?" . Hát keres másik helyet, másik pasit...ÁÁ, kellene egy olyan fül is a kérdésjelölesekhez, hogy "abszolúte eluntam a kérdést"
2009. nov. 16. 15:06
 7/22 anonim ***** válasza:
igen, így van. ne járj arra a helyre! keress másikat. helyet is meg pasit is
2009. nov. 16. 15:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Szerintem Te (a Kérdező) jelen állapotodban "beteg" vagy, ami, ne ijedj meg, teljesen természetes. Betege vagy egy olyan helyzetnek, amiben még előtte nem találtál megoldást az életedben, így most keresed a helyes döntést. Ezért mondtam, hogy ez "teljesen természetes", mert minden ember így tesz. És a "betegségből" pedig ki lehet gyógyulni. A kérdés, hogy mi a Te gyógyíred.

Amit én javaslok: higgadj le, mert feszültnek tűnsz. Hidd el, hogy a sors jó rendező, mindennek megvan a helye és az ideje. Ha nyugodtan állsz hozzá, tisztábban is fogod látni, hogy Te ki vagy, és hogy mit akarsz. Ami fontos, és segíthet Neked: nem függsz senkitől. Csak Magadtól függsz. Még tőle (a sráctól) sem. Ha úgy gondolod, hogy csak ő lehet az egyetlen számodra, akkor mi volt azelőtt, hogy megismerted volna őt? Ő lehetne bárki más is, gondolkodj csak el rajta ...

Amit érzel, a káosz az érzéseidben, azt mind Magad generáltad, csak Te vagy érte felelős. Addig lesz szar Neked, amíg helyre nem rakod a dolgokat.

Mint módszert, javaslom Neked: hidd el, hogy tudsz nyugodt lenni, nyugodt vagy és őszinte, és tiszta a szíved Magad és más előtt is, és kimondod azt, ami Benned van.

Bármikor összetalálkozhatsz a sráccal, ez nem félelem, hanem egyszerű valószínűség kérdése, ami elől nem lehet tervezve "menekülni" vagy kikerülni. Vállald Önmagad, vállald a szándékot, hogy helyre akarod tenni a dolgokat.

Szép napot Neked!

2009. nov. 16. 15:18
 9/22 anonim ***** válasza:
Nos, kedves kérdező nem írnál erről a 'problémáról' ha nem foglalkoztatna. Ha nem érzel (szerelem, szeretet, gyűlölet) még a 'delikvens' iránt akkor már rég nem érdekelne mit kérdez, gondol, csinál. Szóval, itt a nagy kérdés mit érzel, mit akarsz tenni, s nem az, hogy a fent említett személy mit akar. Ugye, ugye...
2009. nov. 16. 15:37
 10/22 A kérdező kommentje:

Igen,foglalkoztat,mert én még szeretem,de ő akkor nem engem választott. Ebbe bele is törödtem,nem kerestem vele semmilyen kapcsolatot.

És igen fenn vagyok rajta akadva,h minek megy olyan helyre ahol tudja h ott szoktam lenni,meg különben is utálja azt a fajta zenét. Mikor jártunk akkor is csak azért jött el,mert nem engedett el egyedül.Azon is fenn vagyok akadva,h megint el akart intézni egy "véletlen találkozást". Neki kiesés az az út-és nem is arra szokott hazamenni melobol,én viszont nem tudok más fele menni,mert csak ott álll meg a buszom.

Így nem tudom elfelejteni ha bizonyos időközönként ujra meg ujra feltünik. Ez így nem fair!

2009. nov. 16. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!