Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított, én mindent feladtam érte, most meg romokban az életem?
Figyelt kérdés
Annyira feladtam mindent a barátom miatt, hogy oda költöztem hozzájuk, nem tanultam, nem dolgoztam, mert rettegtem hogy mikor fog szakítani velem. ÉN nagyon szerettem őt, hagytam hogy ő legyen a mindenem. Aztán szakított, megvert stb... Most romokban heverek de szó szerint. Anorexiás leszek lassan, nem eszek nem tudok enni semmit sem. Aztán se munkám se barátaim szinte semmim sincsen miatta. Annyira leépített másfél év alatt pedig mindent megigért és mikor szóba hoztam az eljegyzést bepánikolt holott megigérte nekem és inkább szakított. Ennek már lassan másfél hete. ÉN már ezek után nem akarok tőlle semmit, de egy ilyen mély gödörből nem tudom hogyan mászok ki. Az volt a baj hogy az első szerelem stb én nagyon kötődtem hozzá, és rengeteg embert elvesztettem miatta :/2013. nov. 7. 16:19
11/15 anonim válasza:
Na, nem csak fiúk jönnek ide sajnáltatni magukat önnön hülyeségük miatt...
12/15 anonim válasza:
csúnya vagyok és nem akarnak szerelmeskedni velem a lányok ;_________; 32/F
13/15 anonim válasza:
Keresned kell egy újabb áldozatot, akinek a nyakán élősködhetsz, és ha az is kidob mert megun, akkor továbbra is vadásznod kell mint egy vámpír az ilyen eltartókra. Ha meg már elkezd ráncosodni a feneked és megereszkedik a melled, akkor ócsó prostinak elmehetsz.
Good luck!
14/15 anonim válasza:
Ja, és ne vedd a szívedre, ha csak szexre kellesz majd egy pasinak.
Egy ilyen "nőre" mégis ki tud felnézni?
Márpedig egy kiegyensúlyozott kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet.
15/15 anonim válasza:
Saját magadnak köszönheted. Ilyen szinten isteníteni valakit és függni valakitől beteges. Próbáld meg egyedül rendberakni az életedet, mástól nem várhatsz segítséget. Nem, nem miatta van romokban az élted, hanem saját magad miatt. Remélem tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!