Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok mennyire számít hogyha egy fiú sportol?
Aki azt írta inkább kerüli a sportolókat, meg nem szereti, az meg tudná indokolni?
Az ok hogy az élsportolóknak tényleg ez az életük, és lehet hogy egy rendes kapcsolatra nincs idejük mellette, elismerem ez nem túl jó. De azért aki mondjuk egy bizonyos sportot hetente 3x űz, hogy kikapcsolódjon, egészségesebb legyen, izmosodjon, javítson az állóképességén, az nehogy már hátrány legyen. Mondjuk ez megint tipikusan az az eset, amikor itt írják a lányok hogy kerülik őket stb., de ha egy igazi sportos testalkatot látnak akkor meg máris elázik a bugyi :D
Hát, figyu, kinek mi jön be. Én valamiért mindig is jobban vonzódtam a mackósabb (nem kövér!!!) alkatú pasikhoz, mint a kigyúrt, izmos srácokhoz, úgyhogy az én bugyim száraz maradna, efelől megnyugtatlak.
Nem azt mondom, hogy nem lehet hobbija vagy nem sportolhat valamit, ha ez kapcsolja őt ki, de nálam igenis hátrány, ha nagyobb hangsúlyt fektet valaki a hobbijára, mint a párkapcsolatára.
Lásd, a barátnőm példája, amit nemrég írtam. A srác heti 4x eljár edzeni, oké. De ha emiatt lemarad a kedvese születésnapjáról, nem jön el a barátnője szalagavatójára és lemondja a közös programok többségét, az már nem oké.
Ha szeret mozogni és szívesen edz, oké. De ha emiatt én a háttérbe szorulok, az nem oké.
Ha jól néz ki, oké. De ha neki mindig fontosabb a saját teste, mint bármi más a világon, beleértve azt is, hogy együtt legyen velem, az megint csak nem oké.
Ha kikapcsolja a sport, oké. De velem miért nem tud kikapcsolódni? Menjünk el sétálni, stb. Ő ott kotlik az edzőteremben minden délután, én meg csak otthon ülök és malmozok... nem is tudom, elég lehangoló és magányos program egy péntek délután, nem?
Igazából egyetértünk, mivel én azt írtam hogy az élsportolók akiknek ez az életük, tényleg olyanok hogy nem fér bele mellé párkapcsolat. Erre lehet példa amit írtál hogy lemarad valaki születésnapról, nem lehet vele tervezni mert mindig csak 2. lehetsz.
DE! Akinek a hobbija a sport, ergo 2-3x edz egy héten, és nem versenyszinten (tehát kihagyhat edzést stb.), az nehogy már hátrány legyen. Csak arra gondolok hogy én pl. egyetem mellett járok heti 3x, van hogy nincs időm elmenni tanulás miatt, de azt nem szeretem, mert teljesen kikapcsol, szeretem a társaságot, szóval sportolok, de csak hobbiból.
Mellesleg aki sportol is lehet mackós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!