Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit reagálnátok ebben az esetben?
Barátnőmmel több, mint féléve vagyunk együtt. Az eleje távkapcsolat volt, de már a lakásomban lakik. Eddig úgy gondoltam, hogy szeret. És hinni is akarok neki, DE: kijelentette, hogy még nem tette magát túl az exén, és nem tudja mit érez, de ennek ellenére nem tudna elhagyni.
Mostanában elég gyakran beszélgetnek, mondtam is neki, hogy hanyagolnia kéne a dolgot, de nem igazán hallgat rám, veszekedtünk is emiatt.
Mi a teendő ilyen esetben? 20 éven felüliek vagyunk mindketten.
Áltatni magad nem nagyon érdemes szerintem. Ez nagyon szar érzés lehet, és persze, nem könnyű...
De, ha palimadárnak néztek, ne próbáld magad meggyőzni, hogy nem is.
Dre papa itt elnyomja Snoopyval a lényeget, mit kell tenni az ilyen esetekben (képletesen persze):
Dr. Dre - Bitches Ain't Shit
A párod nevetséges. Úgy viselkedik mint egy ostoba gyerek.
Exekkel meg mi értelme több km-ről neten bohóckodni...
Akkora ostobaság.
Nemhogy örülne, hogy stabil kapcsolata van és ahelyett hogy ezt ápolná, neten folytat egy ficsúrral lelki vagy tudom is én milyen viszonyt.
Előttem már jópárszor leírták, hogy akkor ennyi volt kicsikém, nincs több mondanivaló...
Kinek hiányzik a mindennapos fejfájás egy gyerekes hisztis barátnő miatt ráadásul ilyen ügy miatt a saját lakásodban? Nekem csak púp lenne a hátamon. Páros lábbal rúgnám ki!
Arról nem is beszélve, hogy ennyivel se tartja tiszteletben a helyet ahol meghúzhatja magát.
A rózsaszín köd ami ellepi a fejedet azt meg jobb ha nem követed, mert elsősorban magaddal tolsz ki. (példának okáért ott az egyik cimborám hasonló szituban)
Komoly és felnőtt beszélgetés kell ide. Tisztázzátok szemtől szemben mit is akar a drága.
Sztem egy komolyabb nőcivel jobban járnál.
26 F
Szerinted miért mondta ezt el neked, miért volt veled ennyire őszinte?
Vedd komolyan a dolgot, adj neki több figyelmet, ne azon rágódj ami nincs, ami még meg se történt, használd ki, hogy most együtt vagytok, Veled van, és ÉRD EL, hogy beléd szeressen, elfelejtse az exét, szóba se kerüljön!
Ha kell rendőrt is hívok, bár nem azt mondom nekik, hogy a mátkám nem szeret már, hanem hogy krvára nem fizet semmit a lakhatásért és nem akar távozni a tulaj, azaz az én felszólításom ellenére sem. Egye bässza, élhet pár hónapot grátisz, de ha maradni akar nem elég terpeszteni hetente párszor, húzzon el dolgozni. Magasról leszarom mit mondanának utána az emberek rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!