Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor megemlítem a barátomnak, hogy azt érzem, mostanában elhanyagol, és javaslom neki, hogy néha elhívhatna randizni, akkor azt mondja, ha nem vagyok boldog mellette, akkor szakítsak vele?

Figyelt kérdés
csak másoktól is szeretném hallani
2013. nov. 6. 13:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*hogy
2013. nov. 6. 13:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem akar veled lenni, de túl gerinctelen meg fosos, ahhoz, hogy ő hagyjon el.
2013. nov. 6. 13:48
 13/25 A kérdező kommentje:
akkor nem értem, miért etet azzal, hogy még senkit sem szeretett ennyire meg miért puszilgat sokat.
2013. nov. 6. 13:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?? Egy hosszú, stabil kapcsolatban nem várhatod azt h folyamatosan udvarolgasson. Ha érzed h szeret és törődik veled akkor elégedj meg azzal.
2013. nov. 6. 13:51
 15/25 A kérdező kommentje:
másfél éve. és 4 hónapja költöztünk össze. tudom, hogy nem szereti pestet, és emiatt nem szívesen jár el sehova, de azért az sem jó, ha minden áldott nap itthon ülünk.
2013. nov. 6. 13:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Másfél éve? Ja bocsi. Ezt csak úg kihagytad. Minek teperjen, ha már megvagy? A házasság is ilyen. Már nincs nagyon udvarlás, sem bókok vagy romantika.
2013. nov. 6. 14:08
 17/25 A kérdező kommentje:
hát, én azt hittem, hogy ehhez több idő kell azért. :D de az előző válaszolók véleménye akkor lényegtelenné válik ezáltal?
2013. nov. 6. 14:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem válik lényegtelenné. Ha már meg is említetted neki, legalább annyit csinálna, hogy 2 hetente egyszer elvigyen valahova, legalább sétálni, vagy piknikezni, vagy a közelgő tél miatt esetleg korizni, moziba stb.

Mi csak most leszünk együtt egy éve,és ez már jelentkezett nálunk is. Teljesen látszott rajta, hogy magától értetődőnek veszi,hogy ott vagyok neki, mikor ő ráért találkoztunk, puszilgatott, ölelgetett, de amúgy ő nem törődött hogy többet találkozzunk, mint a kapcsolat elején. Neki az is jó volt ha heti 2x találkoztunk.

Megsokalltam,és elmondtam neki,hogy nem érzem jól magam már a kapcsolatban és úgy gondolom megunt és csak úgy vagyok neki...Nagyon megijedt,hogy elveszíthet és nagyon megváltozott azóta:)

2013. nov. 6. 15:19
 19/25 A kérdező kommentje:
örülök neki, hogy Neked jól alakult. én sajnos ezzel nem tudom megijeszteni, mert egyik barátnőjéért sem küzdött feleslegesen. úgy van vele, ha a másiknak nem jó, amit csinál, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
2013. nov. 6. 15:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát akkor még makacs és önző is. Neki jó kell legyen minden aztán a másik nem érdekli.

Ez hosszútávon nagyon rossz választás,biztos találnál jobbat is!

2013. nov. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!