Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor megemlítem a barátomnak, hogy azt érzem, mostanában elhanyagol, és javaslom neki, hogy néha elhívhatna randizni, akkor azt mondja, ha nem vagyok boldog mellette, akkor szakítsak vele?
Nem válik lényegtelenné. Ha már meg is említetted neki, legalább annyit csinálna, hogy 2 hetente egyszer elvigyen valahova, legalább sétálni, vagy piknikezni, vagy a közelgő tél miatt esetleg korizni, moziba stb.
Mi csak most leszünk együtt egy éve,és ez már jelentkezett nálunk is. Teljesen látszott rajta, hogy magától értetődőnek veszi,hogy ott vagyok neki, mikor ő ráért találkoztunk, puszilgatott, ölelgetett, de amúgy ő nem törődött hogy többet találkozzunk, mint a kapcsolat elején. Neki az is jó volt ha heti 2x találkoztunk.
Megsokalltam,és elmondtam neki,hogy nem érzem jól magam már a kapcsolatban és úgy gondolom megunt és csak úgy vagyok neki...Nagyon megijedt,hogy elveszíthet és nagyon megváltozott azóta:)
Hát akkor még makacs és önző is. Neki jó kell legyen minden aztán a másik nem érdekli.
Ez hosszútávon nagyon rossz választás,biztos találnál jobbat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!