Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarják, hogy szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják, hogy szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés

Idióta csoporttársaim (lányok, természetesen) már jó ideje azzal zaklatnak, hogy szakítsak a párommal. Hogy miért?

Mert nekik van barátjuk, akkor nekem ne legyen.

Már milliószor elmagyaráztam nekik, hogy ne pofázzanak a dolgaimba, de oda se neki.

Mert hogy minek nekem kapcsolat, minek nekem pasi, mit keres mellettem egy ilyen jó pasi.

Zsarolnak, hogy többet nem fognak velem beszélni, ha nem szakítok azonnal.

Múltkor volt egy kis komplikáció a kapcsolatommal (nem miattuk), ezek meg azt hitték, szakítottunk, és elkezdtek táncolni meg énekelni, hogy "Szakítottak, szakítottak, szuuuupeeer!"

Mikor mondtam, hogy ki mondta ezt a baromságot, nyávogtak, hogy bunkó vagyok elrontottam az örömüket.

Mert hogy remélik, a páromnak kinyílik a szeme, és jobbat keres végre.

Nem, nem az óvoda kiscsoportos csoporttársaimról van szó. Felnőtt egyetemista 20 éves nők.

2013. nov. 5. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Féltékenyek ennyi!Sz*rd le őket
2013. nov. 5. 22:59
 2/10 zotanbro ***** válasza:
ezek szerint meg felnottek... sztem csak irigyek
 3/10 anonim ***** válasza:
Verd szét a fejüket !
 4/10 anonim ***** válasza:

Pedig az első tippem az volt, hogy ez 12 éves szint. Milyen csoportba jársz te lány? Egyébként állati irigyek a csoporttársaid és nem utolsósorban baromi infantilis a viselkedésük. Oltsd le őket a francba és, ha nem szólnak többé hozzád? Ez komolyan akkora katasztrófa lenne?

És ezeket felveszik egyetemre...

5/10 anonim ***** válasza:
Fáj nekik, hogy nagyobb az IQ-d
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu a kérdés, akkor azonnal lépj le onnan. Keress másik koleszt, albérletet, bármit, de menekülj!!!! Vérszomjas, idióta, agyilag nulla nőkkel vagy körülvéve és sajnos....ha kikezdenek és megérzik a vérszagot onnantól kezdve Te halott vagy. Szóval menekülj! Az is lehet hogy valamelyik rámászik a barátodra. Nehogy hallgass rájuk! Ne szakíts a pároddal. Istenem...milyen elk*rt világban élünk?? Jesszus....
2013. nov. 5. 23:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Megértem, ha irigyek.

Én is tudom, hogy jóképű a párom (meg hát ugye zenész), én meg csak átlag, de nem a külsőmért szeret.

2013. nov. 5. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha ez nem kamu, akkor aztaaaaaaaaaa. Nem hittem volna, hogy ennyire hülye emberek léteznek.

Te miért is hagyod amúgy magad?! Ignoráld őket, ne nézz rájuk, ne beszélj velük, nem beszélj a magánéletedről SENKINEK, csak a legmegbízhatóbb barátodnak. Azt hittem, ez alap. Rólam soha senki nem tudta, hogy van-e valakim, ez egész egyszerűen nem tartozik csoporttársakra. Főleg akkor nem, ha ilyenek.

A fő kérdésed amúgy hülyeség, ne azzal foglalkozz, hanem azzal, hogy leépítsd ezeket a barmokat.

2013. nov. 5. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
*ne beszélj
2013. nov. 5. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Heló!

Ezek nem felnőttek. Úgy vagyok vele, hogy elhiszem amit írtál, és úgy van, ahogy mondtad. Ezek alapján ezek szánalmas, gonosz, semmire se való némberek, akiket küldj el minél előbb a francba- persze okosan és frappánsan.

Én a helyedben el is vinném a párodat a scoportodhoz. Mutass rájuk, és hnagosan mondd azt: Látod, ezek a szemét, rosszmájú senkiháziak, akikrő lbeszéltem, kérlek kérdezd meg te is, m ia francot akarnak?

Rosseb, hogy a fene megeszi őket. Lehet még el is tűnnek szégyenükben.

2013. nov. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!