Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám megfelelően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megfelelően kifelyezni?

Figyelt kérdés
Úgy szeretem a párom, hogy nem tudom szavakkal elmondani, és nem jut eszembe semmi más módszer sem amivel méltóképpen kifelyezhetném! De szeretném valahogy neki is (bár neki annyira nem is, mert ő tudja, hiszen ugyanúgy szeret, és én is tudom róla), és mindenki másnak is a tudtára adni az érzéseimet! Annyi mindenki használja jogtalanul a szeretlek szót, és a házasságot (melynek egy szent dolognak kellene lennie), hogy már egyik sem képes megfelelően kimutatni a szerelmem! Légyszives adjatok ötleteket! Bármire hajlandó vagyok érte!
2009. nov. 15. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
pontos J vel te sügér!! és leírod 2x is ly al... ált nem zavarnak a kisebb hibák, de ez súlyos hallod... Te soha nem fogsz tudni semmit kifeJezni! ...
2009. nov. 15. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
"De szeretném valahogy neki is és mindenki másnak is a tudtára adni az érzéseimet!" szerintem ez csak rátok tartozik...meg másokat szerintem hidegen is hagyna:D ne szavakban nyilvánítsd ki hanem tettekkel...vegyél neki néha virágot, apróságot, csokit, figyelj oda rá...de nem kell körülzsongani, lesni minden kívánságát, papuccsá válni...azért hagyd meg a méltóságod...egy lány is megunhatja az ilyet egy idő után nem csak egy fiú...
2009. nov. 15. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ez kicsit beteges nálad. Legalábbis ez már nem egészséges ahogy leírod.
2009. nov. 15. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki sört :D.Azt se tudjuk te fiú-lány vagy-e?
2009. nov. 15. 23:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a felettéb értelmes hozzászólásokat!

Ha nyelvtanóra kellene, akkor benézek az iskolába! Sz...ok rá magasról hogy hogy kell írni!

Nem a mindennapi dolgokra gondoltam, mert romantikázni tudok! Minden reggel egy pár szál virág várja az ágya mellett, és egyéb apróságok! De szeretnék egyszer valami olyat tenni, amit csak olyan szokott aki tényleg szerelmes! Mert azt pl. bárki mondhatja a másiknak hogy szeretlek, vagy vihet neki száz virágot is, lehet hogy csak aszexre hajt!

Szerintem nem beteges! Nem vagyok mániákus, csak szerelmes!

Egy sörnek biztos örülne, de nem hiszem hogy azzal azt mondanám szeretlek!

2009. nov. 16. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!