Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért Ő kell még mindig?

Hát pedig muszály leszel. megmondta hogy felejtsd el.
Vagyis ne gondolj többet rá. Mostantól.

nekem is volt hasonló dologban részem. 3x szakitottam a fiúmmal, mert nem birtam tovább. szüleim tiltják a kapcsit. anyum ki akart dobni miatta stb. aztán most újra kezdtük 2,5év után. most már 20éves vagyok, akkor 17voltam. igy voltam mint te. volt több fiúm utánna, de nem szerettem egyiket se mint öt. meguntam a fiúkat. szerelmes voltam, de tovább nem jutottam. nem tudtam nekik mondani,hogy: szeretlek.
megpróbáltam az ex-em elfelejteni de nem ment. igy 2,5év után feladtam. kibékültem vele. de végig tartottuk a kapcsolatot. ö se tudott elfelejteni.
szóval ez az embertöl függ. ha azt mondta, hogy nagy a korkülömbség, akkor be tudnád neki bizonyitani hogy nem igy van, mert nem az a legfontosabb, hogy nem az a lényeg. és mutasd meg hogy miért járjon veled. mondd el neki az érzéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!