Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak k. rvákhoz a férfiak? (Azt, hogy a fiatalabb generáció ezt csinálja még értem, de az érettebb korosztály miért? ) Ráadásul nem egy-két olyan esetet hallottam, hogy az illető párkapcsolatban vagy házasságban él.
Az emberek általában ilyenkor azzal jönnek, hogy nem kapja meg otthon, amire szüksége van... De ezt egyszerűen nem tudom elfogadni. Tényleg minden a szex körül forog, nincs más fontos dolog az életben?! Arra nem gondolnak, hogy a párjának milyen fájdalmat okoz ezzel?
Én úgy gondolom, hogyha valaki komolyabbra adja a fejét(család,házasság), akkor az lenne a normális, hogy kitart választottja mellett minden értelemben...
Tudom, hogy régen is volt ilyen, de mintha ezen esetek száma megsokszorozódott volna az elmúlt pár évtizedben... Én érzem úgy, hogy az emberek gerinctelenebbek, gátlástalanabbak és önzőbbek lettek az ÉLET MINDEN TERÜLETÉN?
(Ha kérhetem akkor írjatok életkor, illetve nemet is! )
19:55
Nem, nem vagyok férjnél, de mostanában egyre több ilyet hallok és már kezd elszomorítani a tény, hogy ezek szerint nincs a világon egy normális hűséges férfi (tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek). Lassan 24 leszek szeretnék komoly kapcsolatot, pár év múlva családot, de én nem szeretnék így járni...
20:16
OK, rendbe, tételezzük fel, hogy nem derül ki... De, hogy tud utána a felesége szemébe nézni? Nincs lelkiismeret furdalása?
Szerintem ez is mint az életben sok minden ok-okozati tényezőkre épül... Itt nem a szexből indul ki a folyamat az már a végeredmény! A válasz nagyon egyszerű ,szerintem a kapcsolatonak azon részén van a hangsúly hogy , szerelemmel indul majd szeretetté lényegül melyhez tisztelet,őszinteség és ez az amaz társul. No de a szeretet már egy gyengébb kötelék két fél között,és a hosszasan együtt töltött idő akarva akaratlanul negatív inpulzusokat generál (anyagi, családi etc) ! Ezek a viták nyilván nyomot hagynak mindkét félben ,melyeket megbeszélhetnek ugyan ,de el nem felejtik , és a szeretetté transzformálodott szerelem ,egyre csak gyengül ,egyre csak távolodik a két fél , míg nem elveszik a tisztelet ,a hűség és jön a félrelépés. Mellyel ugyan nem old meg semmit ,akármelyik fél is teszi ezt hiszen a kapcsolat ugyanolyan "tré" marad sőt lesz egy titok még plusszban egy újabb távolságot eredményező tényező...ha már közös család van és teszem azt gyerek közös esetleg házasság és vagyon felezés stb...Na ott még komplikáltabb a helyzet! Hogy miért van ? Mert az a két ember nem egymásnak lett teremtve , és gyávák...gyávák ahhoz hogy ami nem működik abbahagyják és új életet kezdjenek ! Hogy kilépjenek a rossz kapcsolatból házasságból...De sok ilyen van! Aztán a média...azt nem is ragozom , k@rvák ,stricik, verdák,pénz, könnyű élet...de most komolyan csak ezt tömik az emberek fejébe... És még így zárszónak erről órákig lehetne beszélni ,de a közhely amit írtál az bizony így van "Az emberek általában ilyenkor azzal jönnek, hogy nem kapja meg otthon, amire szüksége van"
Az emberek ezen a sz@r neten ,élnek nézd meg mi is itt beszélgetünk , ahelyett hogy egy kávé mellett egy új barátság született volna egy közös témával és még egy csomó felmerülővel... : ) Ezen felül pedig minimálisra csökkent a kommunikáció ember és ember közt , mindenki hajtja a kevés kis pénzét ,ha meghallgatok egy átlag családot beszélgetés közben, akkor a rezsi a számlák , "ez a k@rva ország így meg úgy" a munkahelyen megint belém álltak... Szóval az emebr keveset foglalkozik magával és a közvetelen környezetével a családjával...és bizony ez a hanyagolás problémákat szül stb...de most komolyan ezt órákig lehetne ragozni ! De akkor tényleg utolsó mondat :
A probléma két fél között , az ott van a kettő közt, és csak úgy lehet megoldani ha őszintén csücss és mindekettő elmondja a másiknak hogy merre hány méter stb...Az őszinteség az nagyon sokat tud segíteni ilyen és ehhez hasonló helyzetekben sőt az élet bármely terén ,hiába állítják sokan az ellenkezőjét....
Nem fogsz így járni.
A prostik pótlékok olyan férfiaknak, akik az igazi nőktől nem kapják meg azt amit szeretnének.
Ha jó feleség/barátnő leszel és törődsz a kapcsolatoddal akkor a párod meg fog becsülni.
Utolsó!
A leírtak nagyobb részével egyet értek veled és köszönöm, hogy kifejtetted véleményed a témával kapcsolatban! :)
"De, hogy tud utána a felesége szemébe nézni? Nincs lelkiismeret furdalása?"
Szerintem kérdező, te nagyon sok mindent nem tudsz. Az ember nem monogám lény és egy több évtizedes házasság alatt mind a két fél ki szokott kacsintani időnként. Ezt embere és nem neme válogatja.
A nők pedig sokkal rosszabbak, mint a férfiak. nem hittem el, amíg nem láttam, de így van. Láttam, hogy viselkednek, amikor kiszakadnak az otthoni környezetből és máshová kerülnek. Lelkiismeret, gátlás onnantól nuku. Barát, férj, élettárs, egyre megy, nem számít. Ha van udvarló, szinte mindegyik félre megy.
Egy férfi legalább érez némi lelkiismeret-furdalást, amikor megteszi. Egy nő nem. Volt ott olyan fiatal nő, akit otthon az élettársa várt, míg a nyaralóhelyen két fickóval is összejött a kintléte alatt. Aztán kiposztolta a Facebookra a közös képüket "életem" címszóval. A külhoni veselkedése "meg sem történt."
Engem már senki nem fog meggyőzni a nők szűzike mivoltáról. Régen hittem benne, ez mára összetört. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!