Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen veletek, vagy kell egyáltalán ehhez bátorság?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon vicces a szitu,és biztos egy jó nagy marhának tartotok, de írtam egy srácnak iwiwen üzit akit amúgy nem ismerek, csak tetszett, és nem írt vissza az első üzire, írtam neki még egyet,persze nem bántót, és most visszaírt, és nem merem megnézni mit írt:DDDD Tudom hülye vagyok, de veletek volt már hasonló hogy ilyesmit nem mertetek? Nem is tudom mitől félek..2009. nov. 15. 22:37
1/14 anonim 

válasza:

én tudom mitől félsz, attól hogy nem az van benne amit szeretnél látni :) ismerős érzés már régről, de inkább nyisd ki minél előbb, mielőtt beleéled magad hogy mit írt, mert úgysem azt írta :)
2/14 anonim 

válasza:

kicsit megértelek,szerintem attól félsz h visszautasít:P
meg gondolom az is zavar h neked kellett kezdeményezni
3/14 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképpen attól félek hogy azt fogja írni, hogy hagyj már békén te idióta:)) vagy hogy légyszi ne zaklass többet:) most akkor mit írhatott??:)))
2009. nov. 15. 22:43
4/14 anonim 

válasza:

egyet értek az előttem szólókkal! :)és szerintem sincs mitől tartanod! ha nem is ismered akkor meg főleg! :)
5/14 anonim 

válasza:

kééérlek nézd meg, és utána írd le, mert már énis nagyon kíváncsi vagyok rá :D:D
6/14 anonim 

válasza:

Nezd mar meg...mire varsz?Elobb utobb csak meg kell nezned.Vagy nem? En voltam mar ilyen helyzetben,elobb megneztek a baratnoim es elmondtak,hogy jo vagy rossz dologrol van szo:P De amugy eleg kivancsi termeszet vagyok. Ha megnezted majd irj,hogy jo volt hogy megnezted vagy nem:P.De remelem jo dolog all benne:)
7/14 A kérdező kommentje:
ok, mindjárt megnézem, és leírom:DD
2009. nov. 15. 22:47
8/14 Futurare 

válasza:

Égek a vágytól...:P
Üdv: Futurare
9/14 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDD Igeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! Köszi gyerekek a bíztatást, nagyon kedves volt, szimpi vagyok neki, és ő is kérdezgetett rólam:)))))))))))És nem is zavartam a levéllel:)) Jujj de örülök, köszi hogy írtatok!!!!!!
2009. nov. 15. 22:50
10/14 anonim 

válasza:

Na latod...nem volt miert aggodj:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!