Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Bőv. Lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nermina kérdése:

Mit gondoltok erről? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Együtt vagyok a barátommal 1 éve.. az elején annyira szép volt minden, és nagyon hiányzik.. mostanság már annyira beleöltem ebbe magam, hogy olvasgattam a régebbi beszélgetéseink, és sírtam. Egyik nap felkeltettem reggel, suli előtt, mert hiányzott..erre megkaptam, hogy mért keltem fel, még simán aludhatna.. ekkor én egy ilyenen is besírtam, aztán megölelt persze.. tudni kell, hogy együtt élünk a 4. hónap óta.. lehet kicsit elkapkodtuk valóban, de nem bántam meg.. szeretem őt..

Ő nagyon becsületes, megbízhatóság csak úgy árad belőle szinte sugárzik, viszont elég " hideg " típus.. Nem szereti a hosszú öleléseket, mert "unalmas", és csak álmos lesz tőle, nem eléggé romantikus.. ha valamit felhozok, hogy meglephetne valamivel mire hazaérek, akkor ő nekem vágja az a kérdést, hogy mit? én nem értek ezekhez.. viszont ezek mellett kötelességtudó, aranyos, figyelmes ( legtöbbször ) és tekintettel van rám. Tudom, hogy szeret mindennél jobban, de én ennek a "hidegségnek" az ellentéte vagyok. Anno mikor nemvolt velem, mindenki azt mondta milyen mosolygós, vidám, boldog lány vagyok. Nevettem jobbra-balra, semmi nem tudott letörni, optimista voltam/vagyok. Ő meg ugye ezeknek az ellentéte.. Ha rosszul és korán kel, az rá kihat.. ha valami rossz hírt kap előző napokon, az kihat rá, és ez a tanulásban is nagy baj. Én meg minden nap egy új esélyt látok magam előtt.. Mostanában mivel elég sokat vagyunk együtt ezért elég sok a veszekedés is kisebb-nagyobb dolgokért.. de szeretjük egymást, és sosem tudnánk mással lenni..

Ezek után az lenne a kérdésem, hogy mit gondoltok..

Ez a "hidegség" és a negatív hozzáállása a dolgokhoz ez valaha fog változni ? vagy valószínűleg az ilyen emberek nem változnak? Nem akarom megváltoztatni !

Egyszerűen csak törekszem, hogy minél jobb legyen az életünk, és a kapcsolatunk.. És ezek szerintem a fő indokok, amik nem engedik ..

16L / 18F

2013. nov. 5. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy ha ő ilyen típus, akkor nem vagy csak keveset tud változni. Viszont segíthetsz neki ebben, pl. megmondod neki, hogy minek örülnél, elmondod, hogy mik az igényeid, és kikérdezed az övéiről, és ezeket újra meg újra. Az én partnerem elég zárkózott típus volt, aki nagyon nehezen beszélt az érzéseiről, főleg a zavarbaejtőbb dolgokról, eleinte nem volt könnyű kizongorázni belőle a dolgokat. Négy év után, bár enyhébben, de még mindig megvan ez benne, de az is igaz, hogy sokat fejlődött e téren.
2013. nov. 5. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
valójában nem szeret téged.
2013. nov. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!