Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek is annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is annyira vonzó egy srác "érintetlensége" mint nekünk fiúknak egy lány?

Figyelt kérdés

Érintetlenség alatt nem 14 éves szűz kisfiút értek :D Hanem... szóval ahogy nekünk tetszik ,hogy egy csajon még nem mentek végig 20-an úgy nektek is ha egy fiú még nem dugott meg 20 lányt?

Ha tegyük fel (már ha elhiszitek) ,hogy egy nagyon jóképű , intelligens , normális magabiztos fiú aki nem kúr akárkivel ( mint a férfiak 99%-a) közeledne hozzátok ,az vonzóbb lenne számotokra az átlagnál? Kifejezetten ez a tény, hogy ha nem is te leszel neki az első de még nem volt sok lánnyal előttetek?

2013. nov. 5. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sosem volt ez szempont párválasztásnál, viszont a barátomról, amikor kiderült, hogy én vagyok neki az első, nagyon örültem.

A sok ostobának meg üzenem, hogy tapasztalataim alapján semmilyen szinten nem határozza meg az a szex milyenségét, hogy hány emberrel volt előttem az adott fiú/férfi.

Voltam már olyan emberrel, aki több tucat nőn ment végig, és a szűz barátom magasan kenterbe veri, annyival jobb vele, és ez csak egyetlen egy példa... :)

2013. nov. 5. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Kifejezetten taszító egy nőnek.

A nők a tapasztalt pasikra, a pasik az érintetlen, hamvas, szűz lányokra gerjednek leginkább.

2013. nov. 5. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem vonzó. Még szűz vagyok, de ahogy ismerem magam, miután nem leszek szűz, akkor biztos nem feküdnék le teljesen tapasztalatlan fiúval/férfivel.

A mostani barátom sem szűz már. Tervezzük, hogy lefekszünk, és nem félek, mert tudom, hogy tapasztalt, és tudja hogyan kell csinálni.

2013. nov. 5. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy tudja hogyan kell csinálni b4szdmeg? Ne légy már ekkora retardált...
2013. nov. 5. 22:32
 15/15 riblyallyay fülter válasza:

Na mondom mivan. Egyszerűen és röviden :D

Vannak lányok meg fiúk, egymásra izgulnak. Aztán dugnak.

Aztán megint egymásra izgulnak lányok meg fiúk. És dugnak :)

2013. nov. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!