Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is annyira vonzó egy srác "érintetlensége" mint nekünk fiúknak egy lány?
Érintetlenség alatt nem 14 éves szűz kisfiút értek :D Hanem... szóval ahogy nekünk tetszik ,hogy egy csajon még nem mentek végig 20-an úgy nektek is ha egy fiú még nem dugott meg 20 lányt?
Ha tegyük fel (már ha elhiszitek) ,hogy egy nagyon jóképű , intelligens , normális magabiztos fiú aki nem kúr akárkivel ( mint a férfiak 99%-a) közeledne hozzátok ,az vonzóbb lenne számotokra az átlagnál? Kifejezetten ez a tény, hogy ha nem is te leszel neki az első de még nem volt sok lánnyal előttetek?
Sosem volt ez szempont párválasztásnál, viszont a barátomról, amikor kiderült, hogy én vagyok neki az első, nagyon örültem.
A sok ostobának meg üzenem, hogy tapasztalataim alapján semmilyen szinten nem határozza meg az a szex milyenségét, hogy hány emberrel volt előttem az adott fiú/férfi.
Voltam már olyan emberrel, aki több tucat nőn ment végig, és a szűz barátom magasan kenterbe veri, annyival jobb vele, és ez csak egyetlen egy példa... :)
Kifejezetten taszító egy nőnek.
A nők a tapasztalt pasikra, a pasik az érintetlen, hamvas, szűz lányokra gerjednek leginkább.
Nekem nem vonzó. Még szűz vagyok, de ahogy ismerem magam, miután nem leszek szűz, akkor biztos nem feküdnék le teljesen tapasztalatlan fiúval/férfivel.
A mostani barátom sem szűz már. Tervezzük, hogy lefekszünk, és nem félek, mert tudom, hogy tapasztalt, és tudja hogyan kell csinálni.
Na mondom mivan. Egyszerűen és röviden :D
Vannak lányok meg fiúk, egymásra izgulnak. Aztán dugnak.
Aztán megint egymásra izgulnak lányok meg fiúk. És dugnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!