Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is annyira vonzó egy srác "érintetlensége" mint nekünk fiúknak egy lány?
Érintetlenség alatt nem 14 éves szűz kisfiút értek :D Hanem... szóval ahogy nekünk tetszik ,hogy egy csajon még nem mentek végig 20-an úgy nektek is ha egy fiú még nem dugott meg 20 lányt?
Ha tegyük fel (már ha elhiszitek) ,hogy egy nagyon jóképű , intelligens , normális magabiztos fiú aki nem kúr akárkivel ( mint a férfiak 99%-a) közeledne hozzátok ,az vonzóbb lenne számotokra az átlagnál? Kifejezetten ez a tény, hogy ha nem is te leszel neki az első de még nem volt sok lánnyal előttetek?
Egyáltalán nem vonzó. Szűz fiúval pl biztos nem kezdenék. De ehhez hozzá tartozik, hogy nem 17-18 éves vagyok, hanem már huszonx. Az ilyen életkorú férfinál már előny az, ha van tapasztalta, tudja használni a testét... Ehhez nem kell, hogy végigmenjen a fél városon, de kell, hogy legyenek előttem is kapcsolatai.
Tizenévesen biztos más, bár mondjuk nem bánom, hogy a szüzességemet pl nem egy hasonlóan szűz fiúval vesztettem el. De összességében nem mondanám, hogy vonzóbb lenne egy tapasztalatlan srác.
Engem inkább vonz, mint taszít az ilyesmi. Velem csiszolgathatná a technikáját tökéletesre :) Kihívásként fognám fel.
Persze én sem azért vagyok lepedőakrobata (ha az vagyok egyáltalán), mert átment rajtam a fél világ, hanem 6 évig voltam hosszú kapcsolatban.
23/L
Nem.
És őszintén megmondom a fiúk nevetséges szűzfétisét sem értem.
Végigolvasva a reakciókat. Két dolog:
-megtalálja mindenki a lyukat szerintem
-valahol el kell kezdeni...
Úgyhogy aki itt nagy lepedőakrobata, és lenézi a másikat, az akár be is kaphatja.. ;) Ti is elkezdtétek valahol.. rib4ncok.. tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!