Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a pasimmal, és soha eszembe s jutott volna az, hogy megcsalom. Egészen mostanáig. Képbe jött a napokban még egy srác, aki eléggé bejön, és ő is azt mondta, hogy "szexkapcsolatot" akar tőlem... Elkezdtem gondolkozni rajta, hogy mi lenne, ha? De nem tudom mit csináljak. Tudom, a megcsalás nagyon csúnya dolog, de nagy a késztetés...
2013. nov. 5. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

állj ellent a kísértésnek

különben ribi leszel :-)))

2013. nov. 5. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
miért nem szakítasz előbb?
2013. nov. 5. 09:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha szereted a párod, ne menj bele, a másik srác láthatóan nem akar tőled komolyat. Előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor a kapcsolatodnak vége lesz és a szexkapcsolatból ritkán lesz rendes kapcsolat... Persze mondhatnám, hogyha felmerült benned ez, az már régen rossz, de azthiszem ezt majd az utánam szólóktól megkapod.
 4/9 anonim ***** válasza:
jézusom..
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azzal, hogy belemész egy olyan kapcsolatba, ahol a srác már az elején tudatosítja veled, hogy csak szexet akar tőled, azzal magadat értékeled le.

Egy ilyen srác soha nem fogja lesni a kívánságaidat, hanem csak (ki)használ, és ez a legtöbb csaj lelkét azért előbb utóbb megviseli. Pláne rosszul fogod magad érezni, ha bele is szeretsz.

Ha a szexkapcsolatot választod, akkor lennél korrekt, ha mostani barátoddal szakítanál előtte, A döntés a Tied.

36F

2013. nov. 5. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem is értem ezt a kérdést. Jön egy srác, aki bejön, feldobja, hogy szexkapcsolatot akar, és te már el is gondolkozol?! Véletlenül nem a nők szokták azzal cseszegetni a férfiakat, hogy farkuk után mennek?

Javaslom, hagyd el a pasidat, akkor legalább lesz esélye egy normális párkapcsolatra egy olyan emberrel, akinek talán nem számít őrjítő kísértésnek, hogy meg akarja dugni valaki...

2013. nov. 5. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szereted te egyáltalán a barátod? Mert ennyiből úgy tűnik mintha annyit sem jelentene neked a kapcsolatotok mint egy marék döglött molylepke. Ha dugni akarsz a másik sráccal akkor csináld de előbb zárd le ezt. Ha pedig nem akarsz dugni, nos tudjuk, hogy ez úgyis kivitelezhetetlen, ha már ilyeneken töröd a fejed szóval mint írtam, szakíts.
2013. nov. 5. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:

"eléggé bejön"

"mondja"

tudod ahhoz, hogy lefeküdj valakivel,nem elég belegondolni a dologba :D kell a kémia, hogy igazi szituációban kívánjátok egymást...

2013. nov. 5. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Te már döntöttél, csak még nem tudod. Ha szeretnéd a barátodat, akkor nem jött volna be a képbe egy másik srác, mert meg se láttad volna. Az, hogy a szexről beszéltek azt jelenti, hogy minimum már csók is volt, csak valószínűleg leállítottad.

Szakíts a barátoddal és úgy kefélhetsz és annyit, ahogyan és amennyit csak akarsz. De ne alázz meg egy férfit a háta mögött, mert az ritka undorító dolog.

2013. nov. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!