Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy leszokjon a játékgépekről?
Állítsd válaszút elé, vagy téged választ vagy a gépet. Más megoldás nincs.
Nekem van egy barátnőm aki nagyon "ráment" erre, hogy a pasija gépezett, anyagilag a béka feneke alatt voltak és minden vagyonukat elgépezte a pasi. Ez a kis buta meg hagyta.
Fontold meg, hogy vele maradsz-e, mert könnyen áldozattá válhatsz te is!
Ez nem játék!
Ha tagadja, akkor még az orvos SEM tud segíteni.
Az első lépés, hogy rájöjjön: ez egy betegség.
Hát ez nem vmi biztató.. :(
Am. még ha velem olyan helyre is jönne, ahol nincs ilyen, a haverjaival még akkor is menne...
Köszönöm mindenkinek !
Szokták mondani: Kutyából nem lesz szalonna.
Ennél milliószor jobbat találhatsz magadnak.
Szia!
Az én barátom is gépezett, remélem, hogy tényleg nem csinálja már.
Az utolsó alkalommal 100 ezreket gépezett el, én elmentem pár napra, és SMS-ben adtam neki az ívet. Már azt hitte, hogy végleg vége. Aztán hazamentem, és megmondtam, hogy válasszon: a gép vagy én!!!
Azóta nem volt rá eset.(Vagy csak nem tudok róla)
Mi megbeszéltük, hogy csak annyi pénz lesz nála mindíg, amit én adok neki, így nincs mit eljátszania.
De mondjuk ő belátta, hogy egyedül nem megy neki.
Az igazság viszont az, hogy a bizalom nem tért vissza, még mindíg félek, amikor fizetést kap, hogy hazahozza-e.
Szerintem sosem fogok bízni benne ilyen téren.
De fel a fejjel!
Választás elé kell állítani, hogy vagy Te, vagy a gép!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!