Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy leszokjon a cigiről?
5 hónapja járunk, és azóta alig szívott cigit, csak havonta 1-2 szálat, előtte pedig volt, h hetente 2 dobozzal elszívott. Most megint elkezdte, majdnem minden nap elszív 1 cigit.:S Amúgy nem én mondtam neki, hogy szokjon le, ő mondta még a kapcsolatunk elején, hogy miattam akar leszokni.:)Nem tudom, hogy hassak rá, hogy leszokjon... Létszi adjatok tippeket! Köszi.
17/L (a barátom 19/F)
hat maximum megilyeszted, ugy hogy a telodra toltesz valami progit lefenykepezed es a progi kidolgozza a valaszaid alapjan hogy hogy fog kinezni 30 ev mulva ha naponta 1 cigit sziv el. itt kaphatsu infot:
16/F
Nem tudom, de a hatalmas beleéléssel, meggyőződéssel dohányzó nőktől, kortól függetlenül kiráz a hideg. Remélem hamarosan betiltják a szórakozóhelyeken (is) a bagózást.
Szerintem, ha csókolóztok vagy hozzábújsz, érzed a cigiszagot rajta elég erőteljesen. Mondd meg neki, hogy így nem kívánod... És becsülted, hogy miattad képes volt ekkora áldozatra, illetve megpróbált leszokni.
Én barát hatására szoktam rá a cigire! Útáltam a füstjét,hiába mondtam neki szokjon le. Ő persze nem! Eljött az az idő mikor megvettem az első doboz cigimet! Ha ő,akkor én is! Azóta is szívom. De ez már a megszokás,meg szeretek cigizni. Le is bírnám simán rakni,de nem akarom. Akarat kérdése az egész.
Egyébként a párod abszolút nem szív sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!