Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nem vagytok valakivel boldog miért nem dobjátok?
Társfüggőség.
+ jóérzés a kis ovisoknak több nőt tartani.
Most elmondom a sablonszöveget, kérlek hegyezd az összes füled:
Ismered a világ összes férfiúját? Mindegyik ilyet csinált?
Amennyiben a válasz mindkét kérdésre igenlő, beszélhet ilyen általánosságban, de ha nem, kérjük szúrja ki a szemeit egy kötőtővel.
Ők azért mert van állandó csaj akit dughatnak.
Én nem teszek ilyet mert undorító dolog!
# 5:
Nem olvastam el a kérdést, sorry. Én nem csaltam meg a barátnőmet soha; ő csalt meg engem.
Jellemzően a férfiak és a nők is azért nem válnak meg könnyen párjuktól (még ha borzalmas is vele), mert kényelmes ez a helyzet. Kényelmes, hogy van melletted valaki. Bár nem biztos, hogy jó is.
Látod, én kivétel vagyok. Mindig továbblépek, ha valami nem tetszik. És magányos vagyok? Cseppet sem...
mert akikkel csalják a barátnőiket, azért azok a csajok sem jobbak nála sőt
rosszabbat nem fog választani, jobbat meg úgy érzi már nem talál/nem járna vele, tehát marad az elviselhetővel akinek úgy-ahogy megszokta a dilijeit
minden új kapcsolat új kompromisszukat, új megszokásokat jelent és sosem könnyű
Ha nem dobják azt akivel nem boldogok, annak több oka is lehet pl
1. állandó szexpartner
2. fél, hogy nem talál mást, fél az egyedülléttől
3. ha együtt is élnek, akkor a lány főz mos takarít, szóval gondoskodva van a férfiról. Ha elhagyná, mindent maga kellene csináljon.
4. lustaság. : sok macera lenne szakítani, majd mást keresni. Inkább marad azzal akit már ismer, és nem kell egy új kapcsolatot felépíteni.
5. csak arra vár hogy legyen másik nő, és addig marad a kapcsolatban, amíg biztosan le nem tudja cserélni másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!