Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?
2013. okt. 30. 17:56
 1/5 A kérdező kommentje:
18/L
2013. okt. 30. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Hova megy a kedved? Nem tudod visszahivni?
2013. okt. 30. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezen gondolkozom én is sokszor,mert nem értem a miértjét ennek az érzésnek. :(

Valaki hátha okosabb és megmagyarázza neked/nekem!

2013. okt. 30. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok lány ilyen, először félnek. Voltam olyan lánnyal, aki szakított az első csókunk után(az volt az első csókja). Vegyes érzések lehetnek ilyenkor, hogy "kell ez nekem?". Na szóval, azért van, mert meg vagytok ijedve valami újtól... De nem kell. Írjatok privit :)
2013. okt. 30. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Hm...mondasz valamit 4-es.
2013. okt. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!