Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog kimondani, hogy úgy érzem már nem működik a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátnőm már nem tisztel úgy mint korábban, ez nem baj, biztos az én hibám, biztos az övé, vagy egyikünké sem, de már nem működik. Viszont ő nem akar kilépni ebből a rossz állapotból.

Igazából bennem körvonalazódik először is az, hogy lehet, hogy tennem kellene a dolog ellen, többet törődni vele stb.

De egyben körvonalazódik az is, hogy egyszerűen és természetesen ez így alakult, valami ide vezetett és bárhogy is erőltetem ez már nem fog működni. Mint amikor egy túlsózott levest akarunk sótalanítani más fűszerek, savanyítók, édesítők hozzáadásával. Az ember nyálcsorgatva nézi a gyümölcslevet szomjoltóként.

Tehát szerintem ez jó út ahhoz, hogy megcsaljon vagy valami, az meg ha később veszem észre, vagy még rosszabb, elnézem neki, iszonyatosan kiégetne, tönkretenne.

Ezért úgy érzem szerintem lejárt az időnk. Ennyi volt. Váltani kellene. Normális ezt egy év után kimondani, bár különösebb okom nincs rá, csak érzetek?

Pl régebben úgy ragaszkodott hozzám, kapaszkodott a kezembe, csöndben bízott minden szavamban.

Most úgy érzem inkább elhúz, nem figyel rám, kigúnyol, próbál és akar irányítani.

22f ő 19l

2013. nov. 4. 00:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, szerencsére nem minden nő ilyen. Jobbat mondok, nagyon kevés nő ilyen agresszív, mártírkodó kolonc. Azok ilyenek, akikre ráhagyja a papucs párja. Felb*szod magad a viselkedésén, de aztán még neked van bűntudatod, eközben a kis hisztikirálynő eljátszotta az agyhalottat, pontosan azért, mert TUDTA hogy végül úgyis te fogsz pitizni neki.

Ha otthagytad volna a francba, megvártad volna hogy majd ő megkeres, ha kitisztult a köd a fejecskéjéből, de még akkor is csak hűvösen közölted volna, hogy "kiscsillag, ez volt az utolsó, a legközelebbi ilyennél végeztünk egymással" akkor rögtön helyrebillentetted volna, de így mit tanult? Azt, hogy veled ezt eljátszhatja, vevő vagy a műsorra, bármeddig feszítheti a húrt, ha utána előadja a hattyú halálát. Ördögi kör ez, ráadásul így, egy év után már hiába kezdenéd el a tökös macsót játszani, csak szemberöhögne a nőd, hisz' kiismerte már a gyengeségeidet, tudja jól, hogy nem vagy férfi, legalábbis az ő szemében biztosan nem. Kukázd ezt az elbaltázott kapcsolatot és a következőnél majd az elején tisztázd, hogy milyen viselkedést nem tartasz elfogadhatónak.

2013. nov. 4. 01:55
 12/13 anonim ***** válasza:

valóban.

nem voltál következetes,engedtél a hisztinek a manipulációnak a negatív játszmának és folyamatosan elbuktál.

és persze teljesen jogos,hogy lépni akarsz,unod a lelki terrort amit nem tudsz megfelelően kezelni.

2013. nov. 4. 03:07
 13/13 viktor123456 ***** válasza:
Járok én is hasonló cipőben. Szerintem is lapátos.
2013. nov. 5. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!