Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább mondjak le a szexuális életről? (többi lent)
Figyelt kérdés
Amíg tini voltam, nem jutott nekem nő, mert túl nyomi voltam hogy szerezzek, most meg nagy nehezen összehoztam volna, de élesben nem működik a szerszám...
Vagy ez valami átok?Oo
2013. nov. 3. 22:33
11/21 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: Mindig van remény.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem is vitatja senki szerintem, hogy jobb..:D
De nekem kb. most van az a pár évem, amikor talán képes vagyok 1-2 nőt megkapni. És pont most derül ki, hogy nem működök élesben... Nem is hiszem el, hogy ilyen pech létezik...><
2013. nov. 3. 22:59
14/21 A kérdező kommentje:
Az sem kis idő, mire felírják, meg előtte vannak vizsgálatok... na meg anyagilag sem győzném, elég drága...
2013. nov. 3. 23:04
16/21 A kérdező kommentje:
Hogy vállaljak szerepet benne, vagy hogy érted? :D
Hát ha kettesben nem ment, egy stáb előtt nemigen fog...
2013. nov. 3. 23:09
17/21 anonim válasza:
ne mondj le.
mindent vagy semmit.
próbálkozz, hátha összejön mit veszíthetsz?
18/21 anonim válasza:
Szerintem nálad csak fejben dől el.
19/21 anonim válasza:
Szex közben ne arra gondoljá' hogy tetszel-e neki vagy nem. Ez egy alap dolog. Önbizalom, ember! Önbizalom!
20/21 anonim válasza:
Önbizalom kérdése a dolog. Le kell magadba zárni hogy bármi probléma is lehet. Úgy kell hozzáállni hogy jó napotok lesz, figyeltek egymásra és nem kell egy pillanatra se hogy eszedbe jusson hogy valami nem fog menni. A másik is ugyanúgy igyekszik hidd el! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!