Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy ha egy párnak rendben a szexuális élete, akkor ott inden rendben van, igaz ez?
Figyelt kérdés
2008. jún. 27. 10:11
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, minden. És úgy értettem, hogy akkor a kapcsolatban is minden rendben.
2008. jún. 27. 10:12
2/9 anonim válasza:
nem feltétlen. De van benne valami
3/9 anonim válasza:
nem biztos...:(az exememel nagyon is rendben volt minden a szex terén, mégis szakítottunk a végén, mert az "ágyon kívül" már nem jöttünk ki.
de lehet mi voltunk a kivétel, ami ugye erősíti a szabályt:)
4/9 anonim válasza:
ez így nem teljesen igaz. kb 50-50%-ra mondanám a szexuális/érzelmi részt. van, ahol több-kevesebb valamelyik rész javára.
5/9 anonim válasza:
Nem mindig van így.Nekem is volt olyan tapasztalatom,hogy az ágyban minden oké volt,de azonkívül már nem annyira.Persze biztosan akad pár ellenpélda is erre...
6/9 anonim válasza:
Mi is igy voltunk a baratommal! Nagyon jo volt a szex, semmi gond nem volt. De az erzelmek mar elmultak es szakitottunk. Szoval ha a szex teren minden rendben van az meg nem jelent sok mindent. sztem is 50-50% de sztem az erzelmek fontosabbak. Mert ha szeretitek egymast a szex el kapcsolatos problemakat is meg lehet oldani.
7/9 anonim válasza:
Ha a szex problémás, az szinte biztos, hogy gondot fog okozni.
De ez visszafelé nem igaz: tehát a jó szex még nem garancia a jó kapcsolatra.
8/9 anonim válasza:
szerintem nem igaz.a volt férjemmel tökéletes volt a szex.egyikünknek se volt olyan jó senkivel mint egymással.és mégis elváltunk most már 3 éve.és tudod mi a furcsa?hogy szexuálisan a mai napig együtt vagyunk,de érzelem nincs.csak egyszerűen egyikünknek sem volt olyan jó senkivel mint egymással.tehát a kapcsolat nem függ össze a jó szexszel.de az biztos hogy a rossz szex hatással van egy kapcsolatra.ahogy a jó is.
9/9 anonim válasza:
a sex az csak egy mozgató rugó, de attól még nem lesz tökéletes a kapcsolat. viszont, ha nem jó a sex. az okozhat problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!