Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 éves férfiak, megnézitek a 14-15 éves lányokat?
Néha nehéz megmondani egy fiatal csajról, hogy most 15 vagy csak annyinak látszik. Van olyan lány ismerősöm aki 20 múlt nemrég de mivel alacsony, vékony simán letagadhatna 3-4 évet is...
És nem ő az egyetlen.
Meg 14-15 éves lányok is vannak akik inkább 17-18nak néznek ki. Push up melltartók, magassarkú, smink stb és át vagy verve.
Szóval ha jól néz ki akkor megnézem, de ahhoz hogy több legyen belőle előtte alaposan "körbeszimatolom" :D
Megnézem, ha idősebbnek néznek ki, mint 18. Bár ez nagyon ritka, viszont semmiképen nem járnék egy 18 év alatti lánnyal. A preferált korosztály a 20+
25/F
Ha nem néz ki 14-15-nek (értsd úgy, hogy NEM tudom, hogy ilyen fiatal, és NEM is látszik rajta, hogy fiatal), akkor megnézem.
Ellenkező esetben nem. Egyébként általában be tudom lőni a korukat abból, ahogyan viselkednek, illetve ahogy öltözködnek.
És nem, nem járnék még véletlenül sem. Gyerekes droidok, akik ugyan azt a zenét hallgatják, ugyan azt a ruhát viselik, és még a kis táskát is a könyökhajlatukban hordják. ááá falra mászok tőlük már a gondolattól is.
Persze kivételek biztos vannak, de nem ismerek egyet se.
igen
de csak azért mert meg nem volt barátnőm...
egyébként normál esetben olyan 20 körülieket kedvelem inkább főként... a kort és értelem béli különbség miatt szerintem nem jó egy 20+ nak 20-al lenni... ezek a kapcsolatok 99% -ban szerintem csak az egyik fél javára mennek...
25f
Igen, elég széleskörű az ízlésem. :D
És járnék vele, csak kisebb rá az esély mint egy 16-18 évesnél
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!