Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, megnézitek az utcán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, megnézitek az utcán a lányokat, ha van barátnőtök?

Figyelt kérdés
Persze ez attól függ, hogy veled van-e. Azt írd le légyszíves, hogy veled van egy vagy nem. :) Ha a válasz igen. :D
2009. aug. 2. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi én lány vagyok, de legtöbbször ha barátommal vagyok, néha ő néha én nézek meg valakit és együtt elemezzük ki. Én azért nem sértődöm meg, ha velem van, és ránéz egy lányra, ha bámulná, az már gáz lenne. De hát van szeme, én is ránézek arra ami aki szép, abba nincs semmi.
2009. aug. 2. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, hogy a zsiráfot is megnézem az állatkertben, mégsem akarok tőle semmit... Egyszerűen miért ne nézném meg?

Tehát ha barátnőm nincs velem, akkor szégyentelenül megnézek bárkit, mert nem érzem bűnnek. Ha a barátnőm velem van, akkor viszont ez valószínűleg rosszul esne neki, így nagyon figyelek, hogy véletlenül se nézzek rá egy másik lányra 1-2 pillanatnál tovább. :)

2009. aug. 2. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Az már beteges, ha valaki nem vesz észre valakit, vagy totál bunkó.
2009. aug. 2. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
perszehogy megnezem.. es van barátnöm, es mégha vele vagyok akkor is, mi nyitott kapcsolatban élünk, es .. szint ugyanugy megnezzük a csajokat mint a pasikat, es megmondjuk egymas vélemenyét... szerintem ez jo.. es is a bizalmat növeli ha öszinték vagytok... amugy minden egézseges férfi megnézi a nöket.
2009. aug. 2. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Én mindig megnézem még akkor is ha van párom:)

Am erre is jó a napszemüveg :P

2009. aug. 2. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha velem van, max. sunyiba szemem sarkából, ha nincs ott akkor persze. Van is erre egy régi mondás: "Hűséget fogadtam, nem vakságot!":P 19/F
2009. aug. 2. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, utolsó válaszoló a közmondással kapcsolatban. :D
2009. aug. 2. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha külön vagyunk, akkor is megnézem, nincs abban semmi. Ami szép, inkább azt nézi az ember pár másodpercig, ahogy az utcán halad, még szép, hogy nem a ronda hajléktalanokat, vagy öregembereket figyelem.

Ha barátnőmmel vagyok gáz a helyzet. Igyekszem senkit nem megbámulni. De borzasztó, ahogy viselkedik! Véletlen jön valaki, egy csinos lány, és önkéntelenül is ránézek, hát látom. És ha 0,5 mp-nél tovább van rajta a szemem, a barátnőm a szeme sarkából állandóan engem néz, és ha észreveszi, hogy most egy szépet láttam, ami tetszik nekem, akkor óriási patáliákat csap! Mindezt 100 méterenként, egy nap 20-szor is.

Már előre remegek, ha szép lány jön velünk szemben, akkor nagyon gyorsan észre kell vennem, még őelőtte, hogy idejében tudjam, kire nem szabad ránéznem majd, nehogy balhézzon! És nem szabad arra fordítanom a fejem. Mint egy ló, akire szemellenzőt raktak, úgy érzem úgy kell mennem az utcán, buszon!

De ez tök természetellenes, hogy előre szelektálnom kell az embereket, és csak ha csúnyák jönnek, akkor mehetek NORMÁLISAN előre nézve, embereket szemlélve az utcán!

Segítsetek, please!

2009. aug. 3. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!