Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » H tudok segíteni neki túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H tudok segíteni neki túl jutni a kezdeten?

Figyelt kérdés
nekem már volt komolyabb kapcsolatom,szóval már nem vagyok kezdő testi kapcsolat terén,mert a pasim kezdeményező,tapasztalt típus volt. most viszont a barátomnak én vagyok a második csaja az elsővel is csak 2hétig járt kb fél éve és akkor smárolt előszőr. msot viszont gondok vannak mert nem tudja h miylen helyzetben mit tegyen.látom rajta h pl amikor smárolunk nem tudja eldönteni h megfoghatja e a mellem stb.lehet h a minap elrontottam mert ugyanígy nem tudta h mi legyen és én odatettem a kezét...vette a lapot de úgy is amit csinált nem esett túl jól nekem durva volt.ezt ma megpróbáltam vele megbezsélni de nem ment.érzem h rosszul esik neki h tapasztaltabb vagyok nála,és nekem fura h ilyen kezdő pasim van.nem tudok mit kezdeni a helyzettel.ha nem beszélek róla akkor nem jól csinálja ha bezsélek róla akkor szarul esik neki. nektek vannak iylen tapasztalataitok?
2008. júl. 8. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legközelebb is tedd oda a kezét, de ne engedd el, hanem mozgasd a melleden úgy, ahogy neked jó! És ebből reméljük megtanulja hogy ez így jó.:) aztán majd később máshol is hagy ott a kezed az elején és ott is tanítsd meg a helyes mozdulatokra!;)
2008. júl. 8. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
de ez neki rosszul esik,mert úgy érzi h nagyon tapasztalatlan és ez gáz és nem tom vele meértetni h ez nem ciki,hiába mondom..
2008. júl. 8. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
első hsz vagyok. Elhiszem hogy rosszul esik neki, de mindenképp meg kell értenie, hogy mindkettőtöknek jobb lesz ha hagyja magát tanítani és hallgat Rád! Valahogy győzd meg!
2008. júl. 8. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy léteznek ilyen pasik...hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen már bocsáss meg? A pali vagy impotens vagy rettenetesen félénk (ami ugye nemtudom minek a következménye ha még telljesen ki is mutatod, hogy akarod)

Nézz a szemébe és mond meg neki mellébeszélés nélkül a problémát. Legyél kicsit indulatos és mond el neki, hogy te próbálod telljesen kimutatni, hogy mit érzel ő meg tojik rá. Lehet hogy egy kicsit erőszakos húzás de ebből érteni fog.

2008. júl. 8. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld a kezdeményezés illúzióját meghagyni neki! :)

A másik, hogy miközben megmutatod, neked mi esne jól, tőle meg kérdezd meg, neki mi lenne épp jó - helyezd arra a hangsúlyt, hogy neked is meg kell tanulnod az ő testét, hogy mivel okozhatsz örömet neki, hiába vagy tapasztaltabb.

Szóval szerintem elsősorban tálalás kérdése, aztán feloldódik ő is, ha egy kicsit gátlásosabb típus.

2008. júl. 8. 19:21
 6/6 anonim válasza:
100%
velem is pont ez van,hogy tapasztaltabb vagyok a barátomnál.őt is zavar(ta)ja.mikor csókolóztok,vagy van egy kis tapi vagy valami akkor dicsérd (persze csak ha jó amit csinál) ettől megnő az önbizalma és jobban belemegy a dologba.súgd a fülébe,hogy mennyire felizgat téged,és jó amit csinál.de azért próbálj vele beszélni,de ne legyél durva,vagy ilyesmi,mert ezzel csak a gátlásait növeled...
2008. júl. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!