Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el, hogy visszaessek?
Hosszú lesz, elnézést.
Akiről szó van, sokáig életem szerelmének tartottam. (most is nehez tudom elképzelni, hogy valaki még egyszer ilyen hatással lesz rám). Nem voltunk együtt, végig csak játszott velem, kihasznált,de én akkoris szerettem. Teljesen kikészültem idegileg, nyugtatókat szedtem, én, aki mindig is nagyhangon elleneztem az ilyen dolgokat. Elhanyagoltam a barátokat, egyetemet, családomat, sokszor csak feküdtem napokig félholtra sírva magam. NAgy nehezen túltettem magam rajta, összejöttem mással, éltem a világom. Aztán lassan újra beleszerettem, tudtam, hogy a vesztembe rohanok, de nem tudtam mit tenni. Ugyanaz lett, amit már fent leírtam. Azóta halálosan összevesztünk, hónapok óta nem láttam. De egyre többet gondolok rá, és a rengeteg rossz emlékbe már kezdi magát belopni az az érzés, hogy milyen is volt belé szerelmesnek lenni. Ma összefutottunk, de nem is néztünk egymásra. Azóta nem vagyok magamnál, szorít a torkom, egyre nehezebben kapom a levegőt, kezdek rosszul lenni. Utáltam azt az énem, aki mellette voltam. De most megint afelé tartok.
Őrült vagyok?
25/l

Tipikus önsajnáltató pasi, aki jajj, de szenved, mert összetörték a szívét. Én megvigasztaltam, nyugalmat nyújtottam neki, szeretett, de nem volt belém szerelmes.
Igen, én is ezen vagyok, hogy les..rjam, de mondani könnyű, mert közben meg rá gondolok, és egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, akárhogy próbálom.
de már nyugodtabb lettem egy kicsit attól, hogy leírhattam.
Köszönöm a választ.

Nagyon szívesen, nem nem könnyű mondani. én 3 évig voltam olyan szerelems , hogy lélegezni sem tudtam az illető nélkül.rendesen együtt voltunk kapcsolatba de boldog boldogtalannal megcsalt. azt hittem megváltozik értem .. nem tudott. most , hogy már két éve vége még mindig szeretem nem múlik el nap , hogy ne gondoljak rá
..de tudom hogy jobblesz nélküle. puszi

szia!Nekem is ugyanilyen esetem volt, 3 évig tartott a dolog,amig hagytam magam kihasználni.Nem voltunk együtt,de ő sohasem adta egyértelműen a tudtomra,hogy nem akar velem kapcsolatot,már persze leesett hogy azért tartott sakkban, hogy ujra és ujra becsábítson az ágyába.Én mindeközben szerettem,reménykedtem hogy összejövünk és ö meg ezt használta ki.Totál megváltoztam a 3 év alatt,belsöleg is kedvetelen lettem külsöleg az arcom egy szomoruságot tükrözö arccá vált,korábban meg tele volt élettel.Meg se tudom számolni hényszor sirtam miatta.Egyszer aztán,mikor megint találkoztunk és lefeküdtünk,kitört belölem a sírás,és ennek hatására végre elmondta hogy nem akar tölem semmit,csak jo volt velem szexelgetni.Azótra eltelt fél év és már szinte teljesen rendbe jöttem,ujra van kedvem élni és boldog vagyok.De amit ebböl ki akartam hozni,az az,hogy aki mellett sirsz és szenvedsz,az NEM A TE EMBERED!Aki valóban a tiéd,azzal összejössz,boldog vagy mellette és az téged is szeret.
Ö nem a te igazi szerelmed,éppen ezért semmi szükséged rá!Olyanra van szükséged,aki mellett felfelé épülsz,nem lefelé.És ugy tudod elfelejteni,ha nem gondolsz rá,ezt meg ugy érheted el,ha mindig lekötöd magad valamivel,menj el barátokkal,sokat nevess,hallgass vidám zenéket kezdj bele pár uj dologba és egyszer csak azt veszed észre hogy eltünt a gondolataidbol teljesen és a szívedböl is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!