Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálja szakítás után?

Figyelt kérdés
3 év után közös megegyezéssel szakítottunk, én mondtam ki véglegesen a szakítást,aztán ő is elfogadta a döntést,mert már tudtuk,hogy nem működik a kapcsolat.Rá egy hónapra ő már mással járt,ezt is úgy tudtam meg,hogy felhívott,találkoztunk(eleinte még összejártunk,bár sok értelme nem volt),és egy tali után közölte,hogy ő összefeküdt egy csajjal,ja és össze is jöttek.Pedig nem kérdeztem tőle,ezt csak úgy kibökte.Én is elkezdtem randizni, ismerkedni,bulizni járni,szóval kicsit élni,de nekem nem megy egyből,hogy most én elkezdjek mással járni.De azért még mindeközben hívogatott,hogy hiányzok neki, egyedül van,mindenki tesz a fejére,főleg a csajok.Erre fel meg összejött mégis valakivel.Ja,és ezek után még fel akar jönni néha hozzám.A vélemények eltérőek,valaki szerint ezt direkt csinálja,hogy forgassa a kést bennem,valaki szerint csak igyekszik továbblépni.Az utóbbit meg is értem,de akkor miért hívogat,meg akar velem lefeküdni? És amikor találkozunk,sosem tud közömbös lenni, mindig ő simogat,meg közeledik,miközben én próbálok hideg lenni.De olyanokat mond,hogy szeretné,hogy boldog legyek,meg hogy segít majd amiben csak szeretném.De akkor miért nem hagy inkább békén,ha neki már van párkapcsolata is?Én nem értem őt komolyan.
2013. nov. 3. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne találkozz vele.
2013. nov. 3. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:

nyalizik neked, habizti, ha sajnáltatja magát akkor majd visszafogadod...vagy tudom is én mit akar...ezek a nyápic kis nyomik nem is férfiak!!

nem mintha én férfi lennék csak ez a viselkedés az ilyen 5 éves óvódásokra jellemző.

..f

2013. nov. 3. 12:56
 3/12 A kérdező kommentje:
igen,tudom,hogy ez lenne a helyes,de nagyon nehéz nemet mondani.múltkor mondjuk még a maradék cuccaimat adta ide,azért taliztunk.
2013. nov. 3. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Teljesen ignoráld a csávót!
2013. nov. 3. 12:57
 5/12 A kérdező kommentje:
mondjuk ő mindig gyerekes volt. Meg úgy érzem néha,azért jött el nekem dicsekedni a csajjal,hogy mutassa,neki gyorsabban ment,mint nekem.Amúgy nekem is alakul valami valakivel,azon gondolkoztam,hogy ezt közlöm vele.
2013. nov. 3. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezt a viselkedést én sem értem, talán soha nem is fogom. Szerintem mondd meg neki, hogy a legjobb az lenne, ha békénhagyna, mert te tovább akarsz lépni. Így nem fog menni egyikőtöknek sem.

Amúgy szerintem önbizalomhiányos, ezért dicsekszik azzal, hogy neki már van valakije. Be akarja bizonyítani, hogy nélküled is tud élni és nem te vagy az egyetlen nő, aki kell neki.

Próbáld meg nem tartani vele a kapcsolatot, úgy egyszerűbb lesz, hidd el.

7/12 anonim ***** válasza:
Megszokást és társaságot jelentesz neki plusz meg a farka után is. Majd idővel abbahagyja, ha következetesen nem találkozol vele.
 8/12 A kérdező kommentje:
amúgy valóban bizonyítani akarja,ezt én is érzem rajta.Ahhoz képest,amikor kimondtam,hogy szakítsunk,ilyenekkel jött,hogy ő meghal nélkülem.És most tessék.Látszik mennyire.CSak az a baj,hogy az a város,ahol lakok,még annyira nem ismerem,és sokmindenben szokott segíteni..emiatt kicsit nehéz lesz.
2013. nov. 3. 13:00
 9/12 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat,vagy akár privát üzit,ha valaki már volt hasonló helyzetben!
2013. nov. 3. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Bekattant.
2013. nov. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!