Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csillapítsam le a barátnőmet? Hogy ússzam meg a helyzetet?

Figyelt kérdés

Csak két éve ismerkedtünk össze, azóta szinte folyton együtt vagyunk. Nagyjából úgy ahogy jó a kapcsolat, a szex is, bár jegyzem meg, havonta többször megsértődik valami hülyeségen. Folyton azt hiszi, hogy nem elég jó nő a számomra. (igen a feneke lehetne kisebb, de amúgy jó fej, és jól megértjük egymást legtöbbször)

A probléma az egésszel az, hogy én eléggé individualista típus vagyok, szeretek egyedül lenni, hogy össze szedjem magam, pihenjek vagy olvassak, vagy csak semmit tegyek csenges nyugalmamban. A barátnőm meg állandóan azzal nyaggat, meg arról beszélget, fantáziál, hogy "mikor költözünk össze? mikor kéred meg a kezem? és hogy fogják hívni a gyerekünket?" Bevallom, hogy a frászt tudom kapni ettől, és legszívesebben elszaladnék. Nem szerepel az életcéljaim között a házasság, főleg meg az nem, hogy egy üvöltő ugráló gyereket kelljen féken tartanom, miközben keressem meg a pénzt a törlesztőrészletekre meg mittudomén mire is. (azaz, egy csomó egyég életcélomról mondjak le a kapcsolat miatt, idő és pénz okán)

Éppen hogy már ki tudom jelenteni magamról, hogy a saját egzisztenciám kb. stabilnak mondható, a barátnőm ennek még a közelében sincs, lakást venni meg gyereket nevelni végképp nem tudnánk. Mindketten a huszas éveinkben vagyunk.

2013. nov. 3. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pár mindent megtenne,hogy valahogy együtt legyenek, szerintem te nem szereted őt. Mindenképp tisztázd vele ezt.
2013. nov. 3. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, csak vele vagy, mert 'megfelelő'

Tedd meg neki azt a szívességet, hogy nem rabolod tovább az idejét és nem veszed el a lehetőségét, hogy találjon valakit, aki szereti (még ilyen seggel is, bár Te biztos adonisz vagy)

2013. nov. 3. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
idióta vagy !!!! menj költözz egy barlangba a hegyekbe remetének nem kell a pénz meg a zavaró emberek miatt aggódnod
2013. nov. 4. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!