Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a jelenlegi barátotoknak/barátnőtöknek, hogy megcsaltátok a régebbi párotokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 11:58
11/14 anonim válasza:
Igen, elmondtam a férjemnek, hogy annak idején volt 1 olyan párom, akit megcsaltam. Néhány csók erejéig.
Tudja, hogy szeretem őt, ezért nem tudnám megcsalni. Megbízik bennem. Tudja, hogy ami volt, az a múltban történt másvalakivel. Így aztán nem fél tőle, hogy megcsalom. Elfogadta, hogy követtem el hibákat régebben. Tud mindent. Megértett.
27/N
12/14 anonim válasza:
nekem nem kellett elmondanom, hiszen vele csaltam meg :D amúgy sztem nem mondanám el. még a legjobb barátnőm sem tud róla...
18/L
13/14 anonim válasza:
El. De a körülményeket is, és azt is, hogy saját magam mondtam el az exnek pár hét után, valamint szét is mentünk az eset után..
Mondta, hogy előfordult vele is régen.
Már nem tudnék ilyet tenni.
25N
14/14 anonim válasza:
Én elmondtam. Egy "barátom" kivételével mindet megcsaltam, amikor már olyan volt a kapcsolatunk. (össz 7 pasival volt "dolgom".) A mostani párommal csaltam az előzőt, és tudott róla, hogy van valakim. Ennek ellenére már 9 éve együtt vagyunk, van 3 gyerekünk, és eszembe nem jutott volna őt megcsalni! Ha egy húron pendülünk, akkor az ember már nem vágyik másra. Nekem ő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!