Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a kapcsolatrol? (14/L es 24/F)
Igaz, ha te nem vagy biztos magatokban, akkor mi mit mondjunk?
Merre laksz? Kicsit érdekes a kérdésed nyelvezete, és ez nem a rossz helyesírás. És annyira ismerős nekem ez a szitu.. tiszta déja vu.
mert te hülye vagy azért mondjuk öreg hozzád fogd már fel nem igaz!!!!!!!!!! gondolkozz egy kicsit!!! kérdezd meg szüleid!!! meg fogja mondani mindenki hogy a legjobb ha most ott hagyod!
vagy tudod mit? leszarom! tedd tönkre a gyermekkorodat így jártál te vagy sz ostoba liba mi szóltunk előre. nem poénból ellenezzük ezt az egészet hanem azért mert igazunk van.
Köszi a jelentést, igazán.
Egyébkén pedig azt csinálsz, amit akarsz. Majd pont ránk fogsz hallgatni..
és neked mik a szándékaid.
mert azt ugye tudod, hogy csak egy kutyahétköznapi bögre leszel
A "minden" szóval legkevésbé a sZexre gondoltam....
de persze, igen egy egészséges férfi 24 évesen általában már él nemi életet...de egy szóval sem utaltam arra, hogy csak sZexet akarna...
Inkább a kapcsolat komolyságára utaltam (összeköltözés belátható időn belül pl.)
19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!