Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol a kapcsolatrol? (14/L es 24/F)

Figyelt kérdés
Van egy ismerosom akit kb. 1 eve ismertem meg es azota nemnis lattam mert kiment kulfoldre.Tegnap elpt hazajot es a tegnap reggel 11 orakor hiv,hogy mit csinalok,hogy vagyok es,hogy szeretne talalkozni....Kb.5-orakor megis erkezet hozzam(Falumba) az egyik baratjaval...ahogy kiszalt a kocsibol es meglattot azzonal nkmbszokot olelgetet s puszilgatot. Vegul elmentunk setalni o persze kart menni pizzazni de nem akartam,hogy mindenki lassa,hogy van vlm valaki...vegul amiert a tegnap vilagitas voltbkimentunk a temetore.....hat ott beszelgetunk szerelmet valott olelgettet s csokolosztunk meg ilyenek...amikor mentunk vissza arra a helyre aholba baratja vart minket hat addig kezenfogva mentunk ekozbe kapot egy hivast nm tudom kitol s kerdeszte hol van s mit csinal s asztmonta a baratnojenel van...vegul amikor odaertunk ott se fogta vissza magat mert ott is puszilt csokolt olelt s becezgetet s nmakart haza menni...nagyon aranyos...igaz h en montm h azert fogja kicsit vissza magat mert sok ember van..erre o asztmonta ot nem erdekli meg ,hogy barkibelott felvalal engem...vegul amikor beult s integetet nkm lattam,hogy konycsepek vannak az arcan.....hat nekem tetszik a fiu csak a kora az nem..elvegre 10 ev kulombseg van kosztunk...teleg szeret mert heti ketszer beszeltunk neten az egyik munkatarsanak a huganak ab geperol..persze fizzetet erte...Mi a velemenyetek errol a sziturol?
2013. nov. 3. 07:40
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
24-et tolti csak be jovohonap 24....
2013. nov. 3. 08:07
 22/34 anonim ***** válasza:

Igaz, ha te nem vagy biztos magatokban, akkor mi mit mondjunk?

Merre laksz? Kicsit érdekes a kérdésed nyelvezete, és ez nem a rossz helyesírás. És annyira ismerős nekem ez a szitu.. tiszta déja vu.

2013. nov. 3. 08:07
 23/34 A kérdező kommentje:
Erdelyben lakom....Androidos telorol irok s van mikor elirok egy ket szot! Bocsanat
2013. nov. 3. 08:09
 24/34 anonim ***** válasza:

mert te hülye vagy azért mondjuk öreg hozzád fogd már fel nem igaz!!!!!!!!!! gondolkozz egy kicsit!!! kérdezd meg szüleid!!! meg fogja mondani mindenki hogy a legjobb ha most ott hagyod!

vagy tudod mit? leszarom! tedd tönkre a gyermekkorodat így jártál te vagy sz ostoba liba mi szóltunk előre. nem poénból ellenezzük ezt az egészet hanem azért mert igazunk van.

2013. nov. 3. 08:09
 25/34 anonim ***** válasza:
Hallgass a szüleidre! Ők a javadat akarják, gondolom.
2013. nov. 3. 08:14
 26/34 anonim ***** válasza:
Minek kérsz tanácsot ha aztán nem hallgatod meg? Itt az emberek többsége azért idősebb mint te, és jobban átlátja az élet dolgait. De ha neked a megalázottság és a fájdalom kell, hajrá. Arról nem is beszélve, hogy ha ezt az ismerőseid megtudnák akkora rib..nak tartanának mint a ház. De hajrá, te 14 évesen biztosan el tudod dönteni mit akar egy felnőtt, mert akkora tapasztalatod van.
2013. nov. 3. 08:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Valamilyen szingen megértelek. Itt egy érett (?) férfi aki nyilván vonzóbb mint egy kis 14 éves PÁWA gyerek. Emlékszem én is 14 voltam amikor beleszerettem egy nálam jóval idősebb férfiba bár így visszagondolva az inkább ártatlan rajongás volt mint szerelem. A lényeg hogy ez a srác csak ki akar használni téged és akár tetszik akár nem te csak egy gyors numerára kellesz neki. Tegyük fel hogy 4 év múlva még együtt lesztek és ő azt akarja hogy költözz hozzá esetleg már gyerekeken gondolkozna. Kizártnak tartom hogy te ebbe 18 évesen belemenj de egy 28 éves férfi meg nyilván gondol családalapításra. Ha pedig annyira fontos lennél neki nem puszilgatott meg csókolgatott volna rögtön.
2013. nov. 3. 09:08
 28/34 anonim ***** válasza:

Köszi a jelentést, igazán.

Egyébkén pedig azt csinálsz, amit akarsz. Majd pont ránk fogsz hallgatni..

2013. nov. 3. 09:09
 29/34 anonim ***** válasza:

és neked mik a szándékaid.

mert azt ugye tudod, hogy csak egy kutyahétköznapi bögre leszel

2013. nov. 3. 09:49
 30/34 anonim ***** válasza:

A "minden" szóval legkevésbé a sZexre gondoltam....

de persze, igen egy egészséges férfi 24 évesen általában már él nemi életet...de egy szóval sem utaltam arra, hogy csak sZexet akarna...

Inkább a kapcsolat komolyságára utaltam (összeköltözés belátható időn belül pl.)

19.

2013. nov. 3. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!