Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol a kapcsolatrol? (14/L es 24/F)

Figyelt kérdés
Van egy ismerosom akit kb. 1 eve ismertem meg es azota nemnis lattam mert kiment kulfoldre.Tegnap elpt hazajot es a tegnap reggel 11 orakor hiv,hogy mit csinalok,hogy vagyok es,hogy szeretne talalkozni....Kb.5-orakor megis erkezet hozzam(Falumba) az egyik baratjaval...ahogy kiszalt a kocsibol es meglattot azzonal nkmbszokot olelgetet s puszilgatot. Vegul elmentunk setalni o persze kart menni pizzazni de nem akartam,hogy mindenki lassa,hogy van vlm valaki...vegul amiert a tegnap vilagitas voltbkimentunk a temetore.....hat ott beszelgetunk szerelmet valott olelgettet s csokolosztunk meg ilyenek...amikor mentunk vissza arra a helyre aholba baratja vart minket hat addig kezenfogva mentunk ekozbe kapot egy hivast nm tudom kitol s kerdeszte hol van s mit csinal s asztmonta a baratnojenel van...vegul amikor odaertunk ott se fogta vissza magat mert ott is puszilt csokolt olelt s becezgetet s nmakart haza menni...nagyon aranyos...igaz h en montm h azert fogja kicsit vissza magat mert sok ember van..erre o asztmonta ot nem erdekli meg ,hogy barkibelott felvalal engem...vegul amikor beult s integetet nkm lattam,hogy konycsepek vannak az arcan.....hat nekem tetszik a fiu csak a kora az nem..elvegre 10 ev kulombseg van kosztunk...teleg szeret mert heti ketszer beszeltunk neten az egyik munkatarsanak a huganak ab geperol..persze fizzetet erte...Mi a velemenyetek errol a sziturol?
2013. nov. 3. 07:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

akkor ne tedd mi megmondtuk hogy át leszel bas*va ez 100000%

de ha szüleidnek van esze úgy is elzavarják

2013. nov. 3. 07:53
 12/34 A kérdező kommentje:
Sex kizart! Montam neki,hogy nm lesz csak ha nagyobb leszek...asztmonta,hogy o komolyan szeret,es hogy komoly kapcsolatot akar vlm...a szemelyisege olyan mind egy 17 evesnek kb. Engem nm zavar a kora csak a szuleimet fogja!
2013. nov. 3. 07:55
 13/34 anonim ***** válasza:
és szüleidnek igaza is lesz úgysem lesz semmi ebből nekem mindegy de ha jól megdug akkor ne gyere sírni mert fogsz az biztos
2013. nov. 3. 07:56
 14/34 anonim ***** válasza:
29%

9-es, bocs, de nekem van egy tíz évvel idősebb párom, azért írtam. 12 évesen ismertem meg, mikor 14,5 voltam, már jártunk. Vannak problémák, de nem vészes. Ez tőlük függ! nem a kortól.

19/l

2013. nov. 3. 07:57
 15/34 anonim ***** válasza:

de az 100000000:1 es példába nem kell belebuknia mindenkinek

a lánynak itt kételyei vannak szóval ő bele fog bukni

2013. nov. 3. 07:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Addig nincs szex, amíg szilveszterkor belédtölt 2-3 pohár alkoholt. Olyan naiv vagy.
2013. nov. 3. 07:59
 17/34 A kérdező kommentje:
Ketelyeim...ha kikerem valakiknek a velemenyet az is baj?
2013. nov. 3. 08:00
 18/34 anonim ***** válasza:
hallgass rám és "Denna Úrnő" -re nekünk van igazunk nem hiszed el de ki leszel használva és itt fogsz sírni!
2013. nov. 3. 08:02
 19/34 anonim ***** válasza:

Ez a helyesírás minőség nem a telefonnak köszönhető (maximum egy része.) mert elefonnal feleslegesen nem írsz plusz betűket, mint a "kosztunk" szónál...mert ez a köztünk akar lenni(gondolom) nah mindegy.....

10 év rengeteg ennyi isősen, amúgy sem kevés, de azzal a fiúval, aki 24 évesen 14 éves kislányal kezd komoly problémák vannak.

Hogy neked tetszik azt elhiszem, és érthető, hisz ő már férfi, és ki is nyílvánítja a vonzalmát irántad, ha még jó kepű is,plusz előtte is kedvelted...

De abba gondolj bele, hgy ő már dolgozik, te pedig jó esetben még közel 10 évet tanuln fogsz...ő ennyi idősen már komoly kapcsolatot keres (amiben minden benne van), nektek pedig csak kb 10 év múlva lehet olyan a kapcsolattok, ami a barátod koraból adódóan már 1-2 éven belül aktuálissá válna..(összeköltözés)

Persze mivel te csak 14 vagy, ez a kapcsolat nem végleges valószínűleg, de pont a legszebb szárnybontogatós éveidet egy felnőtt emberrel fogod megelni...hiddd el nem tudod, ogy miből maradsz ki, és ezt már nem fogod tudni visszahozni...

Én 2 dologba gondolok bele

1 amikor te megszülettél, ő már a kiskamaszkor közepén volt, az iskolában az alsó tagozat végén..

2 ennyi idősen (24) már együtt éltem az azóta már férjemmel...

26/n

2013. nov. 3. 08:04
 20/34 A kérdező kommentje:
Nm minden fiu sexre megy! A volt baratom aki 20 volt vele 1 evet es 2 honapot voltam es nem volt sex. ..szoval nm minden fiu sexre megy... mar egy eve beszelgetunk s lattom rajta,hogy teleg nm sexre megy....miert mondja mindenki aszt,hogy ugyis csak megba.sz?
2013. nov. 3. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!