Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a kapcsolatrol? (14/L es 24/F)
akkor ne tedd mi megmondtuk hogy át leszel bas*va ez 100000%
de ha szüleidnek van esze úgy is elzavarják
9-es, bocs, de nekem van egy tíz évvel idősebb párom, azért írtam. 12 évesen ismertem meg, mikor 14,5 voltam, már jártunk. Vannak problémák, de nem vészes. Ez tőlük függ! nem a kortól.
19/l
de az 100000000:1 es példába nem kell belebuknia mindenkinek
a lánynak itt kételyei vannak szóval ő bele fog bukni
Ez a helyesírás minőség nem a telefonnak köszönhető (maximum egy része.) mert elefonnal feleslegesen nem írsz plusz betűket, mint a "kosztunk" szónál...mert ez a köztünk akar lenni(gondolom) nah mindegy.....
10 év rengeteg ennyi isősen, amúgy sem kevés, de azzal a fiúval, aki 24 évesen 14 éves kislányal kezd komoly problémák vannak.
Hogy neked tetszik azt elhiszem, és érthető, hisz ő már férfi, és ki is nyílvánítja a vonzalmát irántad, ha még jó kepű is,plusz előtte is kedvelted...
De abba gondolj bele, hgy ő már dolgozik, te pedig jó esetben még közel 10 évet tanuln fogsz...ő ennyi idősen már komoly kapcsolatot keres (amiben minden benne van), nektek pedig csak kb 10 év múlva lehet olyan a kapcsolattok, ami a barátod koraból adódóan már 1-2 éven belül aktuálissá válna..(összeköltözés)
Persze mivel te csak 14 vagy, ez a kapcsolat nem végleges valószínűleg, de pont a legszebb szárnybontogatós éveidet egy felnőtt emberrel fogod megelni...hiddd el nem tudod, ogy miből maradsz ki, és ezt már nem fogod tudni visszahozni...
Én 2 dologba gondolok bele
1 amikor te megszülettél, ő már a kiskamaszkor közepén volt, az iskolában az alsó tagozat végén..
2 ennyi idősen (24) már együtt éltem az azóta már férjemmel...
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!