Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még emberségesebb férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még emberségesebb férfiak?

Figyelt kérdés

37 eves elvalt nö vagyok , egy gyerekes.

Azt tapasztalom , ( igaz keves idö van randizgatni söt szinte semmi) , hogy a ferfiak mind szexpartnert keresnének bennem, senki nem közeledik hozzam baratként, pedig jólesne, ha valamelyikuk azt mondana, hogy hivhatom, ha esetleg szuksegem volna valamilyen segitsegre vaegyszer. Úgyse fogadnám el a segitseget , mindent megoldok egyedul , izzócsere stb , de úgy erzem, hogy szexen kivul mast nem akarnak. Az egyik kerdezte , hogy miert netezek a z iphonomrol es mondtam elromlott a laptopom, erre hamar lerazott, pedig meg se fordult a fejembe, hogy ujat vetessek vele, de menekulnek az ilyen szavak hallatán, pedig sose venném öket igenybe.

Nagyon buszke vagyok es önálló.

A kivancsisag azonban furdal, hogy mas hasonlo koru nö hogy tud folyton olyan pasikba botlani, aki folyton ajandekokat vesz es szivesen, es nem erzi magat kihasznaltnak , söt felesegul keri.

Vajon az ilyen nök szegyen nelkul kernek? Es egyböl letisztazzak mit akarnak? Nem masert csak nem ertem ezeket a dolgokat. Lehet maradi vagyok es egy kapcsolat az ágyban kezdödik?

Es azutan döl el minden?

Tenyleg keves ferfi volt az eletemben es sok mindent nem tudok

2013. nov. 2. 21:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hideg, csak sajnos sokat kell magyarázkodni a valaszolóknak, elsösorban letisztazni, hogy nem akarok prosti lenni utana azt , hogy nem vagyok ketsegbeesett kapaszkodó , most meg akkor azt kezdték irogatni, hogy biztos frigid vagyok mert nem akarom szettenni a labam mindenki jött mentnek mint a nögyogyasznal, szoval nem könnyu, most meg metszöen hidegnek tunök, talan hagyjuk is:-)
2013. nov. 2. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:

ha ennyire türelmetlen vagy akkor tényleg jobb hagyni

nem kell mindenkivel lefeküdnöd. aki szimpatikus azt ilyen idősen hiába váratod meg. nem ezen múlik egy kapcsolat komolysága és hossza. 1-3 randi a maximum egy sok éves kapcsolat előtt is. vagy keress konzervatív embereket

2013. nov. 2. 22:25
 23/30 A kérdező kommentje:

Az biztos, ha igenyt tartok 2 emberséges szóra , es kedves hozzáállásra, hát nagy egy frigid senki lehetek , ugye

Mert a jóság az szex utan jön , es ugye milyen ciki ha azutan derul ki, hogy egy allatkinzoval vagy egy pszichopataval fekudtem le, dehat ugye a szex az meg kell törtenjen, lesz ami lesz alapon, ha nem törtenik meg,elsö nap mehetek a búsba, mert ha meg akarom jobban ismerni szex elött az örültseg

2013. nov. 2. 22:28
 24/30 anonim ***** válasza:

előtte levelezhettek, ott meg tudod ismerni.

tizenévesen is kockázatos egy randi, de nem lehet úgy élni hogy mindenkit pszichopatának nézünk.

nagyon negatív vagy, mi is azok vagyunk a rossz élmények miatt. ezért magányosak az emberek, mert nem nyitnak.

2013. nov. 2. 22:31
 25/30 A kérdező kommentje:
Hat sok a rossz ember sajnos, eddig kemeny arat fizettem a bizakodó termeszetemert, most mar nem engedhetek meg magamnak több tevedest, egyszeruen meg akarok ismerni valakit jobban mielött a bizalmamba fogadom. Mert ha megtudnam szex elött milyen ember lehet utana köszönö viszonyba se bonyolódnék vele, nemhogy széttegyem a lábam
2013. nov. 2. 22:35
 26/30 anonim ***** válasza:
nem tiltja meg senki.
2013. nov. 2. 22:38
 27/30 A kérdező kommentje:
Mit nem tilt meg senki?
2013. nov. 2. 22:40
 28/30 anonim ***** válasza:

"most mar nem engedhetek meg magamnak több tevedest, egyszeruen meg akarok ismerni valakit jobban mielött a bizalmamba fogadom."

ismerkedj. mindenre van személy, csak több energiádba kerül. randizni nincs időd (te írtad), házasodni nem akarsz, közös időtöltéshez partnert nem keresel mert az kevés..

2013. nov. 2. 22:42
 29/30 anonim ***** válasza:
kicsit több mint szexpartner az amit keresel (kimondatlanul), ehhez viszont rugalmatlan vagy és félős.
2013. nov. 2. 22:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Ámen

A szög fejen van találva

2013. nov. 2. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!