Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, újra bele tudtok szeretni egy nőbe?
Kiszeretett belőlem, már csupán "barátilag szeret". A viselkedésem miatt jutottunk el idáig, és hiába mondta, hogy változzak meg, semmibe vettem - ahogyan sajnos ő magát is.
Most már látom, mennyire szörnyű voltam, és megváltozom.
Szerintetek belém tud szeretni újra? Eleinte csak beszélgetni fogunk, aztán "barátilag" találkozni... De vajon sikerülhet?
Különben ő egyelőre nem akar senkivel sem kapcsolatot, teljesen hárít.
De azt mondta, hogy beszélgethetünk barátilag. Innen jött az ötletem, hogy akkor így bebizonyítom, hogy megváltoztam, aztán ha látja a változást, akkor találkozhatnánk..
Szóval baráti szeretetből lehet nálatok újra párkapcsolati szeretet?
Egy fiú haverom mondta, hogy ez reménytelen, ilyen a férfiaknál nincs. Ha kiszerettek egy nőből, akkor már többet nem szerettek bele..
nem. a szerelem, és szeretet egyszeri.
ez az egész ujrakezdéses dologba csak akkor megy bele bármelyik pasi, ha épp aktuálisan nincs jobb, nincs szebb, nincs könnyebben elérhető lány a számára.
kivéve, aki büszke. :)
Azt kihagytam, hogy szerinte soha nem lehet már több közöttünk,, nem fogok megváltozni, ilyesmik.
Persze megértem, mert sokszor ígértem már neki a változást, de nem gondoltam komolyan, nem láttam, hogy is viselkedek valójában..
Szóval ő el se tudja képzelni, hogy mi valaha együtt legyünk még.
Ő nem ilyen. Nem menne bele ezért egy kapcsolatba. 21 volt, amikor összejöttünk, én voltam az 1. barátnője.. :)
Volt, hogy elmúlt a szerelmünk. Azt visszahoztuk. Csak aztán jöttek a problémák, a hülye viselkedésem, és az is újra elmúlt. De azt sikerült visszahoznunk...
faxság futni utána. 10 másik pasi van helyette. legalább...
ha össze is jönnétek arra lenne jo amit már íertam, kihasznél amire kell és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!