Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, újra bele tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, újra bele tudtok szeretni egy nőbe?

Figyelt kérdés

Kiszeretett belőlem, már csupán "barátilag szeret". A viselkedésem miatt jutottunk el idáig, és hiába mondta, hogy változzak meg, semmibe vettem - ahogyan sajnos ő magát is.

Most már látom, mennyire szörnyű voltam, és megváltozom.

Szerintetek belém tud szeretni újra? Eleinte csak beszélgetni fogunk, aztán "barátilag" találkozni... De vajon sikerülhet?

2013. nov. 2. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
IGEN. szerintem igen. hajrá
2013. nov. 2. 19:01
 2/13 A kérdező kommentje:

Különben ő egyelőre nem akar senkivel sem kapcsolatot, teljesen hárít.

De azt mondta, hogy beszélgethetünk barátilag. Innen jött az ötletem, hogy akkor így bebizonyítom, hogy megváltoztam, aztán ha látja a változást, akkor találkozhatnánk..

2013. nov. 2. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, beletudok szeretni újra 1 lányba...
2013. nov. 2. 19:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom feladni, miattam ment tönkre, most akkor rendbe is fogom hozni. Csak mi van, ha nem tudja elfeledni azt, hogy milyen hülyén viselkedtem..
2013. nov. 2. 19:02
 5/13 A kérdező kommentje:

Szóval baráti szeretetből lehet nálatok újra párkapcsolati szeretet?

Egy fiú haverom mondta, hogy ez reménytelen, ilyen a férfiaknál nincs. Ha kiszerettek egy nőből, akkor már többet nem szerettek bele..

2013. nov. 2. 19:03
 6/13 anonim ***** válasza:

nem. a szerelem, és szeretet egyszeri.

ez az egész ujrakezdéses dologba csak akkor megy bele bármelyik pasi, ha épp aktuálisan nincs jobb, nincs szebb, nincs könnyebben elérhető lány a számára.

kivéve, aki büszke. :)

2013. nov. 2. 19:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy szerinte soha nem lehet már több közöttünk,, nem fogok megváltozni, ilyesmik.

Persze megértem, mert sokszor ígértem már neki a változást, de nem gondoltam komolyan, nem láttam, hogy is viselkedek valójában..

Szóval ő el se tudja képzelni, hogy mi valaha együtt legyünk még.

2013. nov. 2. 19:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Ő nem ilyen. Nem menne bele ezért egy kapcsolatba. 21 volt, amikor összejöttünk, én voltam az 1. barátnője.. :)

Volt, hogy elmúlt a szerelmünk. Azt visszahoztuk. Csak aztán jöttek a problémák, a hülye viselkedésem, és az is újra elmúlt. De azt sikerült visszahoznunk...

2013. nov. 2. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem.Ha bele is szeretnék,az biztos,hogy utána se lenne semmi,mert nálam elvből csak 2 esélye van mindenkinek.Aki az elsővel nem él,az általában a második esélyt sem értékeli,de csak a kivétel miatt van(hátha létezik még olyan).
2013. nov. 2. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:

faxság futni utána. 10 másik pasi van helyette. legalább...

ha össze is jönnétek arra lenne jo amit már íertam, kihasznél amire kell és ennyi...

2013. nov. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!