Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még emberségesebb férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még emberségesebb férfiak?

Figyelt kérdés

37 eves elvalt nö vagyok , egy gyerekes.

Azt tapasztalom , ( igaz keves idö van randizgatni söt szinte semmi) , hogy a ferfiak mind szexpartnert keresnének bennem, senki nem közeledik hozzam baratként, pedig jólesne, ha valamelyikuk azt mondana, hogy hivhatom, ha esetleg szuksegem volna valamilyen segitsegre vaegyszer. Úgyse fogadnám el a segitseget , mindent megoldok egyedul , izzócsere stb , de úgy erzem, hogy szexen kivul mast nem akarnak. Az egyik kerdezte , hogy miert netezek a z iphonomrol es mondtam elromlott a laptopom, erre hamar lerazott, pedig meg se fordult a fejembe, hogy ujat vetessek vele, de menekulnek az ilyen szavak hallatán, pedig sose venném öket igenybe.

Nagyon buszke vagyok es önálló.

A kivancsisag azonban furdal, hogy mas hasonlo koru nö hogy tud folyton olyan pasikba botlani, aki folyton ajandekokat vesz es szivesen, es nem erzi magat kihasznaltnak , söt felesegul keri.

Vajon az ilyen nök szegyen nelkul kernek? Es egyböl letisztazzak mit akarnak? Nem masert csak nem ertem ezeket a dolgokat. Lehet maradi vagyok es egy kapcsolat az ágyban kezdödik?

Es azutan döl el minden?

Tenyleg keves ferfi volt az eletemben es sok mindent nem tudok

2013. nov. 2. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
:)
2013. nov. 2. 22:02
 12/30 A kérdező kommentje:

Valahogy olyan dermesztö a szamomra ez a hideg hozzaallas, hogy vagy szex vagy semmi, olyan semmilyen kapcsolatnak es embernek tunik egy ilyen, hogy akkor jobb egyedul.

Egy emberséges hangot azert meg lehet ütni

2013. nov. 2. 22:05
 13/30 anonim ***** válasza:

túl élesen fogalmazol. sok örömet okozhat egy kapcsolat, és ebben a szex is fontos.

a csak szexbe pedig nem kötelező belemenned

2013. nov. 2. 22:08
 14/30 anonim ***** válasza:

Te szukseges rosszkent eled meg a szexet, es nem egy kapcsolat oromforrasakent es kohezos erejekent. Ez az ami hideg.

Ilyenben mar volt reszuk a 40 koruli elvalt/egyedulallo ferfiaknak.

2013. nov. 2. 22:10
 15/30 anonim ***** válasza:

egyik exemet is a szexhiány miatt hagyták el.

magára ismerhet ha olvassa. olyan szinten tapló volt, hogy több hónapos kapcsolatban orálszex után (csak neki) elküldött haza hajnal 2kor. normális? nem túlságosan emberséges azután, hogy áthív a város másik végébe és kirak éjjel.

2013. nov. 2. 22:13
 16/30 anonim ***** válasza:
képzelem mi mehetett a volt férjével
2013. nov. 2. 22:14
 17/30 A kérdező kommentje:

Èn igenis szeretem a szexet es söt szeximadó vagyok , de valahogy a " meg kell adni a módját" hive vagyok

Mindegy latom nem mindenki erti

2013. nov. 2. 22:16
 18/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de mind a kérdésedből, mind pedig a kommentjeidből olyan ridegség és metsző hideg árad, ami egyszerűen taszít minden embert.Például engem is.
2013. nov. 2. 22:18
 19/30 anonim ***** válasza:

Kérdező elhiheted nem ez jön le abból amit írsz és kérdezel.

két kérdlsed van:

1) bizonyos típusú nő és férfi összeillik, a férfinak fontos, hogy anyagilag is ő legyen a domináns

2) lehet törődést, szeretetet kapni egy egyenrangú felek között kötött kapcsolatban - ennek része a szex is

2013. nov. 2. 22:21
 20/30 anonim ***** válasza:

3) a kapcsolat az ágyban kezdődik igazán, addig nem veszem komolyan

beszélgetni naponta beszélgetek nőkkel, az nem kapcsolat

2013. nov. 2. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!