Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szajkozza itt ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szajkozza itt ezen az oldalon az osszes lány, hogy nem kell elkeseredniuk a nem vonzo pasiknak, mert nekik itt megvan a párjuk valahol?

Figyelt kérdés
Nem ezt làtom sajnos.
2013. nov. 2. 14:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem leher, de egy alkalomra pont jo lesz ez az uresfeju szpfiu is a csajnak, hogy egy nagyot dugjanak. Az utana mar nem oszt vagy szoroz, hogy nem talalkoznak tobbet.
2013. nov. 3. 08:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne indulj ki magadból! Inkább a férfiak nagy része működik úgy, hogy egy szép, de buta csaj jó egy éjszakára, de többre nem. A nők nagy része máshogy működik, pl. én el sem tudom képzelni, hogy valakivel "csak úgy" szexeljek egyet, de még ha egyszer az életben valami rejtélyes oknál fogva meg is tenném, akkor sem egy üresfejű emberre esne a választásom.
2013. nov. 3. 14:31
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ne általánosíts, mindkét nemnél akad ilyen is, olyan is... lányoknál-fiúknál egyaránt, hidd el...!

2013. nov. 4. 21:14
 24/25 anonim ***** válasza:

Igazad van, bocs. Magamból indultam ki, meg a barátnőimből.

Szerintem viszont az tény, hogy a férfiaknak általánosságban kevesebb érzelem elég a szexhez, ennek pedig evolúciós okai vannak. Kivételek persze mindkét nemnél akadnak. :)

2013. nov. 4. 23:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Így már meg is egyeztünk. Lájk:))
2013. nov. 5. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!