Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szajkozza itt ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szajkozza itt ezen az oldalon az osszes lány, hogy nem kell elkeseredniuk a nem vonzo pasiknak, mert nekik itt megvan a párjuk valahol?

Figyelt kérdés
Nem ezt làtom sajnos.
2013. nov. 2. 14:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért legyen pozitív gondolkodásom, ha le se szarnak a nők? Nem fogom áltatni magam.
2013. nov. 2. 15:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk a világon ezer meg száz dolog van, amibe energiát fektethetnél, és amivel foglalkozhatnál a nőkön kívül.

Ha az önbecsülésed másoktól, vagy éppen a kedvelt nemtől függ, akkor soha a büdös életben nem leszel elég jó a saját szemedben.

Az értékeid nem abban rejlenek, hogy hány nő enged be a lábad közé, vagy hány nő tart vonzónak, és ha azt hiszed, hogy az az élet egyetlen mozgatórugója, hogy mennyire figyelnek rád a nők, akkor csak sajnálni tudlak.

Ha erre rájössz, és függetleníted az önelfogadásod, és az önmagad szeretetét mások visszajelzésétől, akkor lesz pozitív kisugárzásod.

2013. nov. 2. 15:34
 13/25 anonim ***** válasza:

# 11

Oldd meg! A méltóságteljes, tisztességes, rendes férfiak is így tesznek.

2013. nov. 2. 15:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Megoldottam! Rájöttem, hogy felesleges próbálkoznom, így hagyom az egészet a francba.
2013. nov. 2. 15:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Az, hogy szerzel e párt sokszor nem a külsődtől függ...oké szép külsővel felszedhetsz egy csajt hamarabb de meddig? Míg rá nem jön belül mennyire sekélyes és unalmas alak vagy? Míg el nem fogy a pénz a kártyádról? És utána? Csak a külső nem tart fenn egy kapcsolatot.

Mondjátok a lányokról, hogy milyen sekélyesek mert csak a külsőt nézik. Miért ti nem vagytok azok? Más erényt el sem tudtok képzelni magatoknak csak a szép arcot meg jó testet? Eszetekbe sem jut, hogy esetleg lehetnétek többek, okosak,érdekesek, jólelkű emberek. Titeket is csak a külső foglalkoztat, és csak amiatt sírtok ahelyett, hogy észt, kreativitást vagy bármi mást kívánnátok magtoknak....szóval ugyanolyan sekélyesek vagytok mint azok a csajok akik csak a külsőt nézik.

2013. nov. 2. 15:53
 16/25 anonim ***** válasza:
ne nyávogjatok már,van olyan aki tényleg nem a külsővel foglalkozik. 1,5 éve szenvedek a viszonzatlan szerelemtől, amit egy kifejezetten rossz külsejű pasi iránt érzek. nem helyes, alkatra se túl nyerő (épphogy egymagas velem, egyáltalán nem vállas), meg viselkedésre sem egy macsó, igazából tök szerencsétlen tud lenni :). de mindegy, mert lenyűgözött a műveltségével meg az intelligenciájával, és ettől kezdve minden kis tulajdonságával (a hangsúlyai, a gesztikulációja, de mondom a bénázásai is)vonz. hát ez van. hogy én azért nem kellek neki, mert nem vagyok elég szép, vagy azért, mert nem vagyok elég művelt, az másik kérdés...
2013. nov. 2. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem jó ez így sehogy sem :)
2013. nov. 2. 18:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Régen állítólag jó humorom volt,megtudtam nevettetni a lányokat, akár idegenek is, akiket csak néhány percre ismertem meg, de sok mindent nem értem el vele,max.annyit,hogy mondta az egyik csaj,hogy jó humorom van, fel kéne valahol lépned. Igaz ez már elég régen történt, vagy 15 vagy 16 éves koromban. Azóta sajnos egy negatív f..sz lettem a sok csalódástól.
2013. nov. 2. 18:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Azt latom, hogy a kulso mindent folulír. Humort es mindent. Ha a kulsod nem tetszik, akkor megmaszhatod te a csajokert a Himalajat us, de akkor is max baràt lehetsz.
2013. nov. 2. 18:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Egy külsőre megfelelő, de belsőre üres pasi meg hiába mássza meg a Himaláját, még barát sem lehet.
2013. nov. 2. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!