Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek járjak osztálytársal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak osztálytársal?

Figyelt kérdés
Választ indokoljátok. Előre is köszönöm :)

2013. nov. 2. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

járj.

Ha te nem csináltad meg a leckét, akkor ő nyugiba oda adja, nem kell rimánkodni neki, érted mint a többinek.

2013. nov. 2. 13:45
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 szerintem az pont forditva lenne
2013. nov. 2. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szeretsz valakit, akkor ne ez akadályozza meg abban hogy járjatok.

Persze ott van, hogy ha összevesztek, egész nap bámulhatjátok egymás fejét, vagy hogy a másik ott smárol az új partnerével. De ez legyen a legnagyobb gond. Ha meg sem próbálod, sokkal rosszabbul fogod érezni magad, hogy kihagytad az alkalmat.

2013. nov. 2. 13:46
 4/11 anonim válasza:
Mert miért ne járnál?
2013. nov. 2. 13:47
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 mert ha nem jönne össze még 2 évig kerülgethetem
2013. nov. 2. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
házinyúlra nem lövünk alapszabály, könnyen ráb.aszhatsz, és akkor azért szar lesz az osztályba járni...évfolyam már megint más kategória lenne, de azért ha csak nem vagy már nagyon utolsóéves, vagy nagyon biztosak vagytok benne, hogy kéne... akkor én nem mennék bele
2013. nov. 2. 14:01
 7/11 anonim válasza:
Szerintem várjál akkor ezzel egy kicsit.. legalábbis addig ameddig biztosra nem mész a fiú érzéseivel kapcsolatban! Ő mit akar?
2013. nov. 2. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:
#7. Nekem bejön és állitolag én is neki.. Láttam hogy rámnéz de semmi konkrétat nem veszek én észre rajta..
2013. nov. 2. 14:07
 9/11 anonim válasza:
Szerintem te semmit ne kezdeményezzél.. Várd meg ameddig ő lép!
2013. nov. 2. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ? Melyik megyében laksz ? Amugy persze :D
2013. nov. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!