Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért óv mindenki attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért óv mindenki attól, hogy osztálytárssal járjak?

Figyelt kérdés
HA szakítanánk nem hiszem, hogy olyan gáz lenne utána, egyébként is én az exeimmel nem hiszem hogy rosszba lennék (ha nem csalt meg a r_banc vagy valami durva).
2013. aug. 17. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert szakítás után kínossá válik egymás társasága.
2013. aug. 17. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Azért,mert nem szarunk ott,ahol eszünk.
2013. aug. 17. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
többi osztálytárs kötözködni fog vagy a nyomorékok akkor a hátad mögött
2013. aug. 17. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Házi nyulra nem lövünk cica. Én a saját káromon tanultam.
2013. aug. 17. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
azért szakítás után elég cinkes lenne, mindig egymás közelében lenni. bár ha nem szakítatok akkor meg jó.
2013. aug. 17. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne cinkes :D
2013. aug. 17. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, cigányéknál szabad még a húgoddal is járnod, szóval ezen ne parázz.
2013. aug. 17. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:

A szakítás fájdalmas dolog. Általában előbb a lányt viseli meg később pedig a fiút is (abban az esetben, ha a fiú tényleg szerette a lányt, és az összes többi barátnőjébe azt a bizonyos lányt keresi) Szóval, hogy tisztábban láss: ha szakítotok akkor sajnos az titeket is megvisel majd, illetve a közös barátokat is (valamilyen szinten választás elé kerülnek..) Ezért jobb nem házi nyúlra lőni... De amúgy meg ez a ti dolgotok, ti döntsétek el nektek mi a jó..

Azért egy példát elmondanék: két osztálytársam 2évig járt egymással. Egyszer egy nap már külön jöttek be az iskolába, ami eléggé fura volt. Hirtelen szakítottak mert, a lány egy másik osztálytársammal jött össze. Na most a lényeg: a lány első barátja teljesen magába fordult, senkivel sem beszélt hosszú ideig. A lány új barátja elveszítette a haverjait mivel örökké a lánnyal volt és gerinctelen dolognak tartották azt, hogy elvette más fiútól a lányt (habár a lány is ugyanolyan hibás mint a fiú..) Amúgy 18évesek vagyunk..

Remélem értetted a lényegét és hasznodra válik majd, amit leírtam..

2013. aug. 17. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért kell másokra hallgatni?

Valóban, egy esetleges szakítás után adódhatnak kínos pillanatok, meg sokak nem bírnák utána, hogy napi 6-7 órát az exszel egy teremben kéne tölteni. De ez mind csak olyan erőltetett indokok. Miért ne lehetne osztálytárssal járni? Nekem például nagyon szép emlékek fűznek egy gimis osztálytárshoz. Persze, nem tartott örökké, az a pár hónap tök jó volt vele. Szakítás után meg semmi extra nem volt. Ugyanúgy szóbaálltunk, mint előtte.

A másik szerelmes pár az osztályból meg együtt maradt, és már mint menyasszony és vőlegény élnek. Pedig anno mindketten az osztálytársaim voltak. Ha most ők is ezt az elvet követik, soha nem találnak egymásra.

2013. aug. 17. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Én utolsó évben összejöttem azzal az osztálytársammal (lány), akivel már régóta szerelmesek voltunk egymásba. Ennek lassan két éve. Szeretem, és ő is viszont, életem egyik legjobb döntése. Ez meg az én példám.
2013. aug. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!