Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a barátommal sötétben zuhanyoztunk?
Figyelt kérdés
nagyon szégyenlõs vagyok2013. nov. 2. 12:44
21/25 MRC31 válasza:
Amúgy tinédzser koromban én is nagyon szégyenlős voltam. Aztán elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Sőt tudok olyan nőről aki 35 éves korában is kizárólag sötétben volt hajlandó sexre azt is prűd módjára. Általánosságban mondva fiatalkori rossz beidegződés(ek) miatt kialakult görcsös állapot. Nem kellemes, tudom. Akarom de nem szabad stb. gondolatokkal. Ne félj, nézz szembe a ténnyel és meg fognak oldódni a gondok ezt garantálom!
22/25 kolosszus22 válasza:
1-2 alkalommal elmegy, de azért rendszer ne legyen belőle, később már gázos is lehet, a szégyenlősséged normális esetben majd szép lassan elmúlik. A vizualitás is hozzá tartozik a szexhez, főleg egy férfinak akárki akármit mondd. Én szeretek gyönyörködni a női testben és nem vaksötétben tapogatózni.
26F
23/25 anonim válasza:
Ciki.
Hideg víz helyett a forrót nyitod ki, oszt leforrázod a pasidat.
24/25 anonim válasza:
Szégyen vagy. Nálad már csak az a csávó gázabb, aki ezt a szerencsétlenkedést elviselni! Komolyan nem értem kinek van türelme ilyen béna nőkhöz! És az ilyenek minek pasiznak egyáltalán?? Csak elb*sszák mások örömét.....
25/25 A kérdező kommentje:
utolsó! te egy nagy szenya vagy! gondolkodj el!
2013. nov. 2. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!