Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet teljesen elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet teljesen elfelejteni?

Figyelt kérdés
Barátom szakított velem, nekem ő volt az első minden emlék hozzá köt. Én még szeretem, de nem tudom hogy ha majd lesz más tudom e azt a fiút is ennyire szeretni mint őt. Szeretném elfelejteni de mindig eszembe jut
2013. nov. 2. 09:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Mindent tegyél meg azért, hogy ne ő jusson az eszedbe, csinálj olyan dolgokat, amiről pont nem ő jut az eszedbe, tereld el a figyelmed. Egyébként is, ha veled szakít, akkor nem is érdemelt meg ! Kevés ő neked. Ha erős maradsz, akkor holnapután úgyis jön a következő herceged :)
2013. nov. 2. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

A múltad nem tudod sem elfelejteni, sem megváltoztatni, sem kijavítani, sem pedig kitörölni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy lezárod és elfogadod. De ezt még nem most fogod megtenni, túl friss a dolog. Nem hazudnak, akik azt mondják, hogy a szerelem olyan, mint a kábítószer: ideig-óráig rajta vagy, aztán érzed, hogy kezdődik a lejövési fázis, majd "zuhansz" egy hatalmasat, jön a depresszió, de mikor már kitisztulsz, reálisabban látod a dolgokat, és megpróbálsz nélküle is boldog lenni. Aztán az ember megtalálja azt a kábítószert, amiről nem tud lejönni; addig viszont sokat kipróbál. :)

Lényeg a lényeg, a múlt mindig kocogtatja az ember vállát, de ettől függetlenül neked nem muszáj hátranézned. Haladj előre az életben, csináld, amit szeretnél. Most rossz neked, és ez az élet rendje, de azzal, hogy mindig csak a múltban élsz, nem lesz jobb. Próbálj meg olyan dolgokat csinálni, amik boldoggá tesznek, vagy esetleg mindig szeretted volna kipróbálni, de az exed korlátozott. Hidd el, 1 hónap múlva már félig rendben leszel. Türelem, a szívnek és a léleknek az idő a legjobb gyógyszer.

2013. nov. 2. 12:20
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. nov. 2. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!