Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Megsértődnétek ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Megsértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
a barátommal 2 hónapja vagyunk együtt és a múltkor megkérdezte,hogy mikor leszünk fb-n kapcsolatban. Hát mivel én egyrészt nem itt élem az életem,másrészt nem akarom másoktól fogadni a felszínes gratulációkat a falamon,ami amúgy is kopár mint a sivatag(és így méginkább csak dicsekvésnek tűnne hogy "húú én kapcsolatban vagyok,bizony!",amúgy meg semmit nem teszek ki) Szóval közöltem vele,hogy bocsi de nem. Mivel ő is tudja,hogy elég gyerekes lenne ezen megsértődni,azt mondta nem haragszik,de láttam rajta,hogy nem esik jól neki. Márpedig én továbbra sem szeretném ezt,14 évesen az embernek nem kéne dicsekedni a 18 éves barátjával,sőt! nem arról van szó,hogy szégyellem,de sokan azt szűrnék le ebből a nagy korkülönbségből,hogy "huu tuti lefektette" szóval már csak ezért sem tenném ki szívesen. Viszont látom,hogy nem esik jól neki. Fiúk,titeket érdekel ez? Csak szerintem jelentéktelen és hülyeség? Mindenki véleményét szívesen várom! :)
2013. nov. 1. 23:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem mered kitenni, mert MÁSOK azt gondolják, hogy "huu tuti lefektette". Szerintem ez a hülyeség.
2013. nov. 1. 23:30
 12/17 sKillEr96 válasza:
Engem nem zavarna, hiszen basszus, nem a facebook az élet központja! Annak meg úgyis elmondod, akinek el akarod, szóval szerintem nem fontos kitenni.
2013. nov. 1. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig mindenkit zavarna ez a dolog egy kicsit hiába állítják itt az ellenkezőjét.

Attól még,hogy nem ott éled az életed nem értem miért megterhelő,hogy kitegyél egy állapotot.

Vagy ha ennyire ellene vagy akkor állítsd be úgy,hogy egyáltalán ne is lássa senki a családi állapotodat...mert ha ráadásul egyedülálló van kirakva az gáz.

2013. nov. 1. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha neki ez fontos akkor állítsátok be.
2013. nov. 1. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne ilyenen kiakadni, bár jobban belegondolva nem eshet az ilyen jól. Mivel fontos neki, állítsd be és szard le mások felszínes véleményét!
2013. nov. 2. 03:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi sokáig ismerősök sem voltunk (még iwiwen sem:p)

Már házasok vagyunk ez sincs fenn, az eljegyzés sem volt..

Amúgy fel lehet úgy tenni, hogy senki nem látja, csak az ő feléről..(le lehet korlátozni)

Akkor a kecske és a kposzta is megmarad

Egyrészt egyet értek, hogy nem kell facebookon mindent megosztani, és mások képébe tolni

másrészt a barátod szeretné, és a leírásodból nekem úgy jön le, hogy nem nem akarsz dicsekedni a "pasiddal" hanem szégyelled, hogy jajj mit szólnak majd mások hogy 18 éves barátod van...

Ebből ki kellene nöjj, vagy felvállalod, vagy nem...

2013. nov. 2. 09:48
 17/17 A kérdező kommentje:
nincs kitéve hogy egyedülálló vagyok. Szerintem ez baromira nem tartozik senkire. Sajnos túl sokat adok mások véleményére,ezzel nem tudok mit kezdeni,még miatta sem... :/ Tudom hogy bunkóság,de egyszerűen nem akarom. Talán pár hónap múlva..
2013. nov. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!