Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy pasi megüt egy nőt akkor a pasi egy szemét állat, de ha egy nő üt meg egy pasit akkor az oké. Ez miért van?
3-as, ne haragudj, de gusztustalan egy mondást sikerült leírnod!
Szerintem azért, mert egy férfi általában sokkal erősebb egy nőnél, és szánalmas és megvetendő dolog a gyengébbet bántani. Amúgy természetesen egy nőnek ugyanúgy nem kellene megütnie egy férfit, csak ez utóbbit mégis kisebb bűnnek szoktuk titulálni.
Pain for Pleasure
Szerintem egyik nemnek sincs joga megütni a másikat!Akár bármiféle hülye mondókát mondanak!
mert a nőknek nem jár el a keze minden apró hülyeség miatt és nem élnek vissza a fizikai erejükkel
ellenben a férfiakkal
a pofonok kb 1% adja a nő és a többit a férfi
mondjak egy példát?
eddig egy pofont kaptam életemben
és miért ?
mert az aktuális pasimat kidobtam....mert folyton a barátnőimet fűzte és elegem lett....
fordított esetben egy nő nem üt meg egy pasit
#13 Mikor írtam én olyat, hogy joga van egy embernek bárkit is bántalmaznia? o.O
Erőszakellenes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!