Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemét vagyok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét vagyok? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tetszett egy srác és elkezdtem vele először facebook-on beszélgetni, pár nappal később elhívott sétálni és azután kb. 2 hétig elmászkáltunk ide-oda beszélgetni. Ő bevallotta, hogy tetszem neki és mondtam, hogy ő is nekem, viszont úgy érzem, minél több időt töltünk együtt, annál unalmasabb lesz vagy nem is tudom...szóval amíg nem beszéltünk egymással, addig csak róla álmodoztam, de amióta minden nap találkozunk, már egyáltalán nem érzem azt, hogy szeretném...és most emiatt bűntudatom van, mert tudom róla, hogy szeret, én viszont őt nem, mégis azt mondtam neki múltkor, hogy tetszik, meg egyszer küldtem neki egy üzenetet,amikor összekaptunk valamin és abban is írtam valami olyasmit, hogy "sajnálom és szeretlek"...És most lehet, ő ezt úgy értette, szerelemből szeretem, pedig csak egy nagyon jó barátként szeretem...

Mit csináljak? Mert ha elmondom neki, hogy nem érzek iránta többet barátságnál, lehet, hogy szóba sem akar állni velem, viszont álltatni sem akarom.

2013. okt. 19. 10:08
 1/2 anonim válasza:
légy vele őszinte. mond meg neki, hogy szereted, mint egy embert, de kapcsolatot nem tudsz vele elképzelni.
2013. okt. 19. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Te is olyan vagy, hogy addig kell valami amíg meg nem kapod.. Mond el a srácnak, hogy te már nem érzel többet mint barátság. Jobb előbb mint később így talán nem töröd össze annyira
2013. okt. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!