Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? (rövid kérdés. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (rövid kérdés. )

Figyelt kérdés

4 esemény jön majdnem egymás után, és nem tudom eldönteni melyik ajándékot mikor adjam.

Nemsoká lesz az első évfordulónk, utána mikulás, karácsony, és utána a szülinapja.

-Van egy ezüst medálunk, és még régebb beszéltük,hogy szerezzünk hozzá ezüst láncot is, ezt gondoltam az egyik ajándéknak.

-mikulásra vagy karácsonyra gondoltam sállra és még valamire.

Több ötletem nincs, és nem tudom ezeket mikor adjam? Adnátok tippeket? Nagyon megköszönném!

2013. nov. 1. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem első évfordulón vidd el valahova(Mozi,üljetek be egy kávézóba stb.)de vigyél mellé egy szál virágot .Mikulásra a finom csokoládék a nyerők ,valami nagyon klassz mikulás csomag,de olyan csokikat rakj bele,amiket nagyon szeret,Karácsonyra Édes ez a sálas ötlet,születésnapjára meg ami eszedbe jut:Egy parfüm,táska,egy csini ruha,kiegészítők stb. vagy akár a medál.:)
2013. nov. 1. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikulásra minek ajándékozol? Ő a gyereked vagy a párod?...

Amúgy meg amikor így nagyon egyben vannak az ajándékozós idők, mi általában megbeszéljük, hogy kettő ünnepet egyszerre ünneplünk, és csak egyszer ajándékozzunk.

2013. nov. 1. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem a medál,hanem az ezüst lánc.Félre írtam.
2013. nov. 1. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsi, azt nem írtam oda, hogy én vagyok a lány!

Nálunk 2 hét van karácsony és a szülinapja közt, az évforduló és mikulás között is szintén.

Az a gond, hogy így is elég édességet kap a szüleitől, akik olyan helyen dolgoznak, ettől független adjak azt?

Akkor a lánc szülinapra maradjon?

2013. nov. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!