Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? ( kérdésed túl rövid )
Figyelt kérdés
Már hosszú ideje annak, hogy szakítottunk az ex barátommal, neki is új kapcsolata lett, és nekem is. A jelenlegi párommal is régóta együtt vagyok már, sőt az exemmel sem tartom a kapcsolatot, ő volt az első nagy szerelem az életemben, most nem érzem úgy, hogy szerelmes lennék a jelenlegi páromba, szeretem, de ha összehasonlítom a két érzelmet az exem iránt jobban rajongtam, van hogy csak állok és nézem az embereket, az épületeket és felidézem azokat az érzéseket amiket iránta éreztem, hogy ha most vele lennék, mit éreznék, ha ezt most együtt csinálnánk, és minden alkalomkor mikor jön egy születésnap, karácsony, húsvét, arra gondolok, hogy ez vele mennyire szép volt, és mennyire szép lenne, hogy mellette mit éreztem akkor, és most köze sincs hozzá. Azt hittem elmúlik, de egyre gyakrabban törnek rám. Szeretem a jelenlegi párom, és nem akarom megcsalni, régóta tartó, stabil a kapcsolatunk, de az érzelmeim hullámzók.2013. okt. 28. 08:37
1/7 anonim válasza:
Mi a célod ezekkel az exes kérdésekkel?
2/7 anonim válasza:
Jah, hogy arra van bátorságod, hogy kiird a kérdést, de arra már nincs, hogy egyenes és őszinte legyél:D Jobb lenne ha nem lennél féltékeny egy exnőre, mert addig addig emlegeted, mig meg jelenik:D
Bocsi:D
3/7 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasgatni, szerintem te mindketten gondoltok valakire :) De nem értelek titeket, ez az első ilyen kérdésem, így az első válaszolót sem értettem, és talán nem rögtön ráförmedni kell az emberre, pláne ha nem lehetsz biztos benne igazad van, ékes példája volt ez, hogy te is más személyre gondoltál :) 2. szintén ugyanez, nem értem milyen ex nő, de beavathatsz, hogy még viccesebb legyen :)
2013. okt. 28. 08:58
5/7 anonim válasza:
Tudod akiről sokat beszélnek, az meg szokott jelenni. Úgy hogy jobban teszed ha vigyázol..:D
6/7 anonim válasza:
Talán mert úgy mentetek szét az exszel, hogy még mindig szerettétek egymást. Vagy csak soha nem voltál szerelmes a mostani párodban.
Ez tipikusan olyan kérdés amire csak te tudod a választ.
7/7 anonim válasza:
Csak a szép emlékek miatt van szerintem. Hiányérzeted van mert a mostani kapcsolatodban nem éled át ezen a szinten a dolgokat. Azon gondolkozz, hogy kivel élnéd át mindezt legszivesebben a jelenlegi vagy az ex barátoddal. Ha a jelenlegit választod akkor törekedned kell közelebb kerülni hozzá, legyenek új ingereitek menjetek el új helyekre, csináljatok új dolgokat együtt stb.. ha ő lesz az érzelmeid középpontjában, ha visszaszerzed az intenzivebb érzelmeket felé akkor az exeddel átélt élmények nem kapnak majd ekkora hangsúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!