Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ugy ha nemjársz senkivel akkor senkinek nem kellesz. De ha van valakid akkor meg mindjá többnek kellesz. Hm?
Figyelt kérdés
?? :D2013. nov. 1. 16:32
1/12 anonim válasza:
nem tudom,de velem is mindig igy van
3/12 A kérdező kommentje:
hat ja -.-
most velem igy van xd
2013. nov. 1. 16:34
4/12 anonim válasza:
boldog vagy és ez meglátszik a kisugárzásodon
5/12 anonim válasza:
Ennek egy oka van, a BOLDOGSÁG. Normál esetben ha párkapcsolatban vagy, akkor boldog vagy, ezáltal ragyogsz.
És sok embernek feltűnik.
Legyél sugárzó és boldog, flörtölj sokat, nevess, legyél titokzatos.
Tuti recept. ;)
(engem így megrohamoztak a pasik, nem győztem őket lekoptatni :D)
6/12 anonim válasza:
Olyan terméket szívesebben vesznek, amit már sikerült eladni és működik. Annak oka van ha egy terméket nem akarnak megvenni, és ezt a vásárló is tudja, de rögtön vonzóbb lesz ha van neve a márkának.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, mert nekem még sosem volt senkim, de nem hiszem, hogy a válasz a boldogság lenne: voltak időszakaim, amikor nagyon pörögtem és fel voltam dobódva (boldog voltam) de akkor sem kellettem egy lánynak sem.
9/12 anonim válasza:
De ugye tudod, hogy ez logikátlan.
Azt írtad, ha nem járok senkivel, senkinek sem kellek. Hogy lesz akkor kapcsolatom, ha senkinek sem kellek? Mert ugye azt írtad, ha van valakim, mindjárt többnek kellek. Viszont hogyan lett valakim, ha nem kellettem senkinek szingliként? Akkor mégis?
10/12 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő...csak te nem ertetted
van pasim pár hete..
2013. nov. 1. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!