Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek próbálkozzak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozzak egy újabb kapcsolattal?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és eddig 2 barátnőm volt de sajnos mindkettőjüket elveszítettem. Nem hiszem hogy túlélnék még egy ilyen tragédiát mivel amilyen szerencsém volt eddig, biztos vagyok benne hogy megint bekövetkezik. Szeretnék egy szép nagy családot de nagyon tartok a tőle. Gondolom nem sok emberrel történik ilyen de azért megkérdezem tőletek hogy szerintetek mi lenne a jó döntés?
2013. nov. 1. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
25 évesen még ne fogadj nőtlenséget ezért, pláne, ha családra vágysz. Hogy vesztetted el őket?
2013. nov. 1. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanígy érzek. Nincs erőm tovább próbálkozni ennyi csalódás után. :( 25/L
2013. nov. 1. 16:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Szívmegállás, autóbaleset

#2 Nem ők tehetnek róla hogy meghaltak!

2013. nov. 1. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hozol szerencsét..miért mondod hogy nem tehetnek róla senki nem tudhatta hogy ílyen tragikus módon vesztetted el őket. Ne rajtunk vezesd le a fájdalmad. Szörnyű lehetett sajnálom. Menj és gyújts mécsest a sirjukon.
2013. nov. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!