Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szerelmet, nagy csalódást csak új kapcsolattal lehet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 22:42
1/11 A kérdező kommentje:
elfelejteni (lemaradt)
2013. júl. 15. 22:43
2/11 anonim válasza:
Inkább idővel. Nekem sosem segített a mással való búfelejtés. Akkor ismerkedtem, amikor az előzőt már lezártam magamban is.
3/11 anonim válasza:
épp ellenkezőleg, az ilyenekből lesznek a faszvadászok
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én akkorát csalódtam a volt barátnőmmel, akivel 3 évig együtt voltam, hogy pár hónap alatt kihevertem. És utána 1 évig nem volt barátnőm és nagyon jól éreztem magamat.
5/11 anonim válasza:
elfelejteni ?
nem.. nekem 2 hét eltöltött idő egy bizonyos helyen segített.
6/11 anonim válasza:
Te mit szólnál ha a partnered számára csupán egy búfelejtő eszköz lennél?
7/11 anonim válasza:
Nem új KAPCSOLATTAL. Inkább az idő és egy új SZERELEM. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Engem az nem érdekel én egy egoista dög vagyok. Csak túl akarok ezen lenni és már minden mást próbáltam. Ezt még nem. Csak kérdeztem, hogy segítene e.
2013. júl. 15. 22:46
9/11 anonim válasza:
Egy új párkapcsolat csak akkor, ha van benne érzelem, szerelem, és már nem a másikra gondolsz, de ha még akkor is, akkor azzal csak átvered az újat, és önmagadat is. Keress valami hobbit, foglald le magad, na meg persze az idő!
10/11 A kérdező kommentje:
Ott volt eddig az egyetemen a hajtás, ott vannak az edzések, ezek bőven kitöltötték a napjaimat ezért gondoltam már csak a kapcsolat meg a mértéktelen hedonizmus lenne hátra... ja már idő is telt bőven 10 hónapot én soknak tartok egy ilyenre az embertársaimhoz képest.
2013. júl. 15. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!