Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel szakítottam 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel szakítottam 1 hónapja. Van barátja és leis feküdtek. Hülye vagyok hogy még kell?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakitotunk (ö akarta) és 3 hete van a barátja akivel lefeküdt.Én még szeretem de nincs értelme.

Szeretném elfelejteni és ezért szeretnék 1 másik rendes lányt találni.De ha megtudná hogy nekem van valakim akkor többé nem akarna tőlem semmit.Pedig én még szívesen lefeküdnék vele mert jó volt a szex.Talán az egyetlen jó dolog a kapcsolatunkba.Azt se bánnám ha újra össze jönnénk.

De lekel nyelnem a keserű pirulát és jó képet kel hozzá vágnom hogy neki van más.Mert ha össze veszünk akkor nem lesz köztünk semmi.Azt meg nem akarom.Még megakarom hoditani.Ha úgy hozná a sors vissza is mennék hozzá.

Sztetek hülye vagyok?Öszinte válaszokat várok.

2009. nov. 14. 22:51
 1/3 anonim válasza:
Nos. Nekem az a véleményem, hogy még van egy csomó szép lány a világon rajta kívül és akkor próbálj meg valaki mást találni. Ha nagyon nem menne akkor találj ki,hogy visszahódítsd. Amúgy miért szakított veled?
2009. nov. 14. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha egy hónapja szakított veled, és három hete van már barátja akivel le is feküdt, akkor:

1. egy irtó nagy ribanc, és nem kell tőle sokat várni ez után se (persze megfektetni megpróbálhatod, az ilyen csajoknak az nem árt),

2. már nem szeret téged, akkor pedig meg ezért felesleges erőltetni.

Van még rajtad kívül majd 6,7 milliárd ember a földön, csak találsz valakit, csak légy türelmes.:) Amúgy én is hasonlón megyek keresztül, szóval megértem.

2009. nov. 14. 23:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Távkapcsolatban éltünk.3 hetente találkoztunk és az kevésnek bizonyult.És idén fog éretségizni szóval a tanulmányaira is oda kell figyelnie.

Ezek nála elegendö okot adot arra hogy szakitson velem.

2009. nov. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!