Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni ebbe a dologba?

azt irod, hogy nem tudod, hogy szerelmes-e vagy bele, vagy csak fellángolás. aztán pedig azt irod, hogy szereted. szerintem kétségbe vagy esve. nem tudod, hogy mit tegyél. ezt csak te döntheted el. más nem. más nem tudja, hogy te mit érzel. igy ahogy most leirtad, szerintem szerelmes vagy bele. biztosan. ha már minden nap rá gondolsz meg kivánod hogy megcsókoljon.
a komoly kapcsolat pedig nem úgy indul, hogy nah most legyen komoly kapcsink, hanem bele kell hogy menj egy kapcsiba, amit komolyan gondoltok mindketten, semmi kaland stb. s aztán a hónapok során, eldöl hogy komoly-e a kapcsi vagy sem.
érdemes bele menni ebbe a dologba. de ezt neked kell eldönteni. én a helyedben bele mennék. persze ha a fiú is akarja.
20/L
Köszi szépen:)
Igazad van kicsit NAGYON össze vagyok zavarodva de most már kezdek tisztán látni úgy érzem:P

Köszönöm szépen:)
alakul alakul:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!