Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belemenni ebbe a dologba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belemenni ebbe a dologba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 15 éves lány vagyok és van egy srác aki nagyon tetszik. Én is tetszettem neki de úgy érzem hogy kb. két hete teljesen máshogy viselkedik velem. Próbáltam vele erről beszélni de azt mondta nincs semmi baja. A baj inkább ott kezdődik hogy szerintem belezúgtam. De ebben egyátalán nem vagyok biztos. Egész nap rá gondolok és azt veszem észre hogy úgy kívánom hogy megcsókoljon. Nem tudom hogy ez csak fellángolás-e vagy valami több. Ő benne lenne hogy járjunk csak nem szeretném bolondítani mert nagyon szeretem. Csak nem tudom hogy hogyan szeretem. Egyátalán nem olyan mint az ideálom de valahogy pont ez tetszik benne. Lehet hogy ostobán hangzik de arra kérnélek Titeket hogy mondjátok el a véleményeiteket hogy mit gondoltok érdemes-e ebbe belekezdeni? Mert mostmár komoly kapcsolatot szeretnék végre és tudom hogy Ő is.
2009. nov. 14. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

azt irod, hogy nem tudod, hogy szerelmes-e vagy bele, vagy csak fellángolás. aztán pedig azt irod, hogy szereted. szerintem kétségbe vagy esve. nem tudod, hogy mit tegyél. ezt csak te döntheted el. más nem. más nem tudja, hogy te mit érzel. igy ahogy most leirtad, szerintem szerelmes vagy bele. biztosan. ha már minden nap rá gondolsz meg kivánod hogy megcsókoljon.

a komoly kapcsolat pedig nem úgy indul, hogy nah most legyen komoly kapcsink, hanem bele kell hogy menj egy kapcsiba, amit komolyan gondoltok mindketten, semmi kaland stb. s aztán a hónapok során, eldöl hogy komoly-e a kapcsi vagy sem.

érdemes bele menni ebbe a dologba. de ezt neked kell eldönteni. én a helyedben bele mennék. persze ha a fiú is akarja.

20/L

2009. nov. 20. 12:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)

Igazad van kicsit NAGYON össze vagyok zavarodva de most már kezdek tisztán látni úgy érzem:P

2009. nov. 20. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
sok sikert akkor :) szoritok nektek.
2009. nov. 24. 13:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

alakul alakul:P

2009. nov. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!