Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni ebbe a dologba?

érdemes.
csak nyerhetsz. másnem tapasztalatot.

Marhaság csak úgy beleugrani. Át tudom ugrani a szakadékot? Próbáld meg! Köszi! Ez nekem kb. így hangzott.
Egy keveset várjál, de ne a vakvilágba. Tisztázd ezalatt magadban a következő kérdéseket:
1. Mit akarok tőle? El tudom képzelni, hogy vele élem le az életem hátralévő részét? Ha nem, akkor eleve be van kalkulálva, hogy el fogod hagyni. Ezt úgy lenne tisztességes, hogy közlöd vele, ha tényleg járni fogtok: részedről ez egyelőre ideiglenes, és lehet hogy majd elhagyod.
2. A szexhez is ennek megfelelően viszonyulj. Ha éretlen a kapcsolatotok, nem kell erőltetni, akkor sem, ha az egész világ meg a vágyaitok is erre nyomnak benneteket. Rosszabbul jöhettek ki a végén.
3. Tedd fel magadnak a kérdést: mi a fontosabb nekem: hogy boldog legyek általa, vagy az, hogy neki minél jobb legyen? Ha az őszinte válasz az előző, még éretlen a szerelem.
Szóval szerintem járjatok, de fogalmazzátok meg magatok meg egymás számára, mit jelent ez nektek. Mire számíthattok a másiktól hosszabb távon. Ha nem tudjátok, akkor azt tisztázzátok, hogy nem tudjátok. Sok félreértést és érzelmi sérülést meg lehet ezzel előzni.
Egy fontos szabály: mindig legyetek legalább két lépéssel közelebb lelkiekben, mint testiekben. Egyébként a testi kapcsolat sérülést és szorongást okoz. Tudd azt is, hogy hova teszed a határt, annak tudatában, hogy a gyakorlatban az ember hajlamos egy lépéssel ezen a határon a tettek hevében túllépni.
Huuu...kicsit megijedtem hogy jön a lecseszés de nem:)
Köszi a választ nagyon elgondolkodtatott:/
Abban biztos vagyok hogy nekem az számít hogy neki jó legyen. Persze magamra is gondolok de ő elsőbb helyen van.
A szexel kapcsolatban pedig...nos hát neki meg nekem is több időre van szükségem ahhoz hogy ez megtörténjen.:D

jesszusom, itt kamaszokról van szó, nem kell halálosan komolyan venni, hogy vele élem le az életem, és hasonlók. :D
semmi szükség ilyen ön- és kapcsolatelemző kérdésekre. addig legyetek együtt, míg jól érzitek magatokat. azt természetesen belekalkulálhatod, hogy nagy valószínűség szerint nem életreszóló kapcsolat lesz, szóval ha esetleg vége lenne, akár 5 hónap, akár 5 év múlva, azért ne süllyedj mély depresszióba.
a fiatal évek arra valók, hogy szórakozzunk, csak lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!